fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Nyt paetaan linnasta porukalla – Katso mitä muuta voi puuhata syyslomaviikolla

Pako linnasta -tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti Hämeen linnan ulkotiloissa koronatilanteen vuoksi. Kuva: Anja Filppula = AF
Pako linnasta -tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti Hämeen linnan ulkotiloissa koronatilanteen vuoksi. Kuva: Anja Filppula, arkisto

Pako linnasta -perhetapahtuma järjestetään lauantaina 17.10. kello 10–16.

Poikkeuksellisesti pakotapahtuma järjestetään koronavirustilanteen vuoksi ulkotiloissa ja turvaväleihin sekä hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Pako Linnasta -tapahtumat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia tapahtumia, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti historiallisesta linnasta. Perhetapahtuma on tarkoitettu perheille, joissa on 7–12-vuotiaita lapsia. Jokaisessa tiimissä pitää olla enintään neljä henkilöä ja vähintään yksi aikuinen.

Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on 1,5 tuntia. Linna suljetaan kello 17.00 ja viimeiset lähdöt ovat kello 15.

Tapahtuman tuottajina Fenix Ohjelmapalvelut Oy ja Suomen kansallismuseo, Hämeen linna. Yhteistyössä mukana HAMK.

Muuta puuhaa

Kortteli 2:n (Raatihuoneenkatu 14) Itse tehty Hämeenlinna tarjoaa mahdollisuuden tehdä itse. Näyttelyn voi tuoda omaa taidetta tai voi osallistua yhteistaideteosten tekoon.

Galleria Arxissa (Viipurintie 4) on esillä Mistä nyt tuulee -näyttely, joka on avoinna perjantaina kello 12–15 ja lauantaina kello 10–14.

Hämeen linnassa voi koko syyslomaviikon ajan pelata etenkin lapsille suunnattua museobingoa.

Kaupungin nuorisopalvelut järjestää Lammilla ja Iittalassa syksyisen graffititapahtuman. Siihen voi osallistua joko paikan päällä tai livestriimin välityksellä.

Autumn Street Art on Lammilla keskiviikkona 14. lokakuuta kello 15 alkaen Hakkalan koulun pihassa. Iittalan vuoro on torstaina 15. lokakuuta, ja tapahtuma alkaa Hukarin pihassa myös kello 15.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset