fbpx
Kaupunkiuutiset

”Nyt teen sitä, mitä parhaiten osaan”

Naistenvaateliike Levim avasi ovensa Kauppakeskus Linnassa reilu kuukausi sitten. Yrittäjä Lidija Steponavicienen mielestä juuri nyt muidenkin yrittäjien kannattaisi hyödyntää ydinkeskustan liiketiloja. Tilaa on tarjolla ja vuokrien hintataso on sopiva.

– Reskalla ja kauppakeskus Linnassa liikkuu paljon ihmisiä. Täällä on kysyntää erilaisille palveluille. Meiltäkin käydään kysymässä, mitä muita palveluita täältä kauppakeskuksesta löytyy.

Yli kuukauden toiminnan jälkeen yrittäjä on edelleen tyytyväinen sijaintiin.

– Halusin liikkeen kaupungin ydinkeskustaan. Muitakin paikkoja mietittiin, mutta kauppakeskus Linna osoittautui parhaaksi. Alkavaksi yritykseksi liiketoiminta on startannut hyvin, varsinkin siihen nähden, etten ole vielä mainostanut missään, tuore putiikinpitäjä kertoo.

Omalla alallaan

Lidija Steponaviciene on alun perin kotoisin Liettuasta. Hän on asunut Suomessa kymmenkunta vuotta ja työskennellyt aivan muulla alalla. Kun alanvaihto oli edessä, päätti hän perustaa oman yrityksen.

– Minulla on aiemmin ollut vastaava yritys Liettuassa. Nyt teen sitä, mitä parhaiten osaan, Steponaviciene hymyilee.

Yrittäjä maahantuo vaatteet pääsääntöisesti itse. Tarjolla on vaatteita naisille sekä nuorille 15-vuotiaasta ylöspäin. Hyllyiltä löytyy myös alusvaatteita, koruja, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita.

– Myymme hiukan eri mallistoja kuin muilla, ja sopivaan hintaan, mutta laadusta tinkimättä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset