fbpx
Kaupunkiuutiset Janakkala

Olavi Uusivirta yllätti Vähikkälän kylän väen – Artisti juhlistaa uutta levyään Vähikkälän Seuratalossa kolmipäiväisillä kevätjuhlilla

Vähikkälän kylässä iloitaan, sillä Olavi Uusivirran uuden levyn julkaisua juhlitaan peräti kolmena iltana erikoiskeikoilla Vähikkälän Seuratalolla. Kuva: Tero Ahonen
Vähikkälän kylässä iloitaan, sillä Olavi Uusivirran uuden levyn julkaisua juhlitaan peräti kolmena iltana erikoiskeikoilla Vähikkälän Seuratalolla. Kuva: Tero Ahonen

Pieni Vähikkälän kylä Janakkalassa toteutti viime syksynä joukkorahoituskampanjalla Olavi Uusivirran konsertin, joka oli menestys. Tammikuussa kyläläiset saivat yhteydenoton, että artisti haluaisi pitää kylässä Skorpioni -albuminsa levyjulkkarit.

– Kyllä tässä on huikea fiilis, olemme äärimmäisen iloisia ja ylpeitä siitä, että Olavi Uusivirta haluaa tulla juuri tänne. Hän tietää, mihin on tulossa ja paikka ja tunnelma on heille koko jutun ydin, Vähikkälän väljämä -kyläyhdistyksen puheenjohtaja Minna Mäenpää tiivistää.

Uusivirran viime syksyn keikka syntyi kyläyhdistyksen aktiivin Suvi Pesosen ajatuksesta saada artisti kylään esiintymään. Tuolloin Vähikkälän kyläyhdistys päätti ryhtyä saman tien tuumasta toimeen, ja keikka järjestyi kolmessa viikossa.

– Tapahtuman toteutuminen kuvaa kylän aktiivista toimintaa, sitä, että mikä tahansa on mahdollista, kun puhalletaan yhteen hiileen, Mäenpää kuvailee.

Vähikkälän perinteikäs Seuratalo Janakkalan kunnassa vihittiin käyttöön vuonna 1939. Nyt, tasan 80 vuotta myöhemmin siellä juhlitaan kesän alkamista ja odotetun albumin syntymää kolmena peräkkäisenä iltana 29.–31.5. suuren kevätjuhlan merkeissä.

Vaikka keikkoja on neljä, on lippuja tarjolla enää rajoitettu määrä.

– Vähikkälän seurataloon mahtuu noin 250 henkeä. Iltakeikat on jo myyty loppuun, mutta helatorstain kello 14 alkavalle keikalle on vielä joitakin lippuja jäljellä, Mäenpää kertoo.

Olavi Uusivirta Vähikkälän Seuratalossa (Vähikkäläntie 674, Janakkala) 29.–31.5. Liput: www.tiketti.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset