Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

"On sydäntä lämmittävää, että pieni ja nuori yritys on huomioitu satojen ehdokkaiden joukosta" –Hämeenlinnalainen Laatu LKV on ehdolla vuoden yritykseksi

SKVL palkitsee marraskuussa Vuoden yrityksen ja markkinoijan valtakunnallisessa kisassa.
Piia Heikkilä, Mika Lehtonen ja Kaisa Kauppi vievät hämeenlinnalaista kiinteistönvälitystä maanmaineeseen. Kuva: Epics / Tommi Käppi

Hämeenlinnalainen Laatu LKV on ehdolla Vuoden yritykseksi ja Vuoden markkinoijaksi Suomen kiinteistövälittäjät ry:n valtakunnallisessa kilpailussa, joka ratkeaa marraskuun lopulla. Finalisteja on kummassakin sarjassa kolme.

– Olemme iloisia ja erittäin otettuja molemmista finaalipaikoista, ja pelkät ehdokkuudetkin ovat meille jo voitto, yrityksen vuonna 2017 perustanut Piia Heikkilä sanoo.

Yhden naisen yritys on saanut nopeasti tuulta siipiensä alle.

– Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa kolmen hengen huipputiimiksi. On sydäntä lämmittävää, että pieni ja nuori yritys on huomioitu satojen ehdokkaiden joukosta, hän iloitsee.

Eettiset arvot kunnossa

Tällä hetkellä Laatu LKV:ssa työskentelevät Heikkilän lisäksi kiinteistönvälittäjä Mika Lehtonen ja sisustusstailaaja Kaisa Kauppi.

SKVL:n valintaperusteluissa sanotaan, että finaaliehdokkaat ovat kehittäneet toimintaansa viimeisen vuoden aikana merkittävästi ja sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa sekä moraalisia ja eettisiä arvoja. Yritykset ovat osa SKVL:n maanlaajuista verkostoa.

Finalistien esittelyssä mainitaan, että Laatu LKV on nuorekas toimisto, jonka henkilöstö suhtautuu työhön intohimoisesti ja haluaa kehittyä jatkuvasti. Markkinoinnissa se panostaa personoituihin ja erottuviin myynti-ilmoituksiin ja hyödyntää aktiivisesti sosiaalista mediaa eri myyntiprosessin vaiheissa.

Laatu LKV henkilöityy vahvasti sen kahteen välittäjään. Yritys haluaakin välittää itsestään helposti lähestyttävän kuvan. Se myös toteuttaa markkinointinsa kokonaan itse, ja brändin visuaalinen ilme on heidän itsensä luoma.

Kilpailijat Turusta ja Tampereelta

Vuoden yritykseksi 2020 ovat ehdolla Laatu LKV:n lisäksi kaksi perheyritystä: vuonna 1994 perustettu viisihenkinen LKV Tuomiset Naantalin ja Turun alueelta ja vuonna 1996 perustettu nelihenkinen Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy LKV Ylöjärven ja Tampereen alueelta.

Vuoden markkinoija -finaalissa kaksi muuta ehdokasta ovat vuonna 2005 perustettu perheyritys Asuntomesta Lappeenrannasta ja vuonna 2019 aloittanut Asenne LKV Mikkelistä.

Uusin Kaupunkiuutiset

21.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

24.11.2020