Kaupunkiuutiset

OP lakkauttaa Hätilän ja Tuulosen konttorit

OP Etelä-Häme yhdistää maaliskuussa Hämeenlinnan Hätilässä olevan konttorin toiminnot pankin pääkonttoriin ja Lammi-Tuuloksen konttorin toiminnot Hauhon konttoriin. Kumpikin konttori palvelee viimeistä päivää perjantaina 20.3.2015.

Lisäksi Hattulan, Hauhon, Iittalan ja Rengon konttoreissa kassapalvelut ovat 23.3. alkaen saatavilla vain 10–13 välisenä aikana. Sama kassapalveluiden aukiolo on jo käytössä myös pankin Hausjärven ja Lopen konttoreissa. Muuna aikana konttorit palvelevat ajanvarauksella.

Hämeenlinnan kävelykatu Reskalla sijaitsevan pääkonttorin kassapalveluihin palaa asiakkaiden toivomuksesta vuoronumerojärjestelmä. Tammi-helmikuun aikana kassapalvelutilaa on remontoitu ja sinne on rakennettu vuoropalvelujärjestelmän lisäksi asianmukaiset odotustilat.

Palveluverkoston uudistukset johtuvat pankin ilmoituksen mukaan asiakaskäyttäytymisen muutoksesta. Pankkiasioita hoidetaan enenevässä määrin mobiilisti tai verkko- ja puhelinkanavassa konttoreiden sijaan.

Samaan aikaan ensimmäistä vuosipäiväänsä viettävä pankki ilmoittaa saaneensa 2 500 uutta asiakasta ja 2 200 uutta asiakasomistajaa. Pankki- ja vakuutusasiointinsa keskittäneiden asiakkaiden määrä kasvoi viime vuonna yli 13 % ja oli vuoden lopussa yli 20 000.

– Ensimmäisen vuoden tulos osoittaa, että iso pankki kykeni vastaamaan sille asetettuihin odotuksiin, toimitusjohtaja Seppo Runsamo OP Etelä-Hämeestä toteaa.

Tulos, joka sisältää Pohjolan osakkeiden myyntivoiton, ylti 13,7 miljoonaan euroon.

– Tulos ylittää asetetut tavoitteet ilman kertaluonteista Pohjolan osakkeista saatua 7 miljoonan euron myyntivoittoakin. Tuloksella vahvistettiin pankin vakavaraisuutta ja maksetaan veroja toimialueelle viime vuodelta kaikkiaan 2,2 milj. euroa, kertoo Runsamo.

OP Etelä-Hämeen asiakasomistajille maksettiin OP-bonuksia 5,1 milj. euroa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset