fbpx
Kaupunkiuutiset

Ovet-valmennusta erityislasten vanhemmille

Janakkalassa käynnistyy torstaina 5. huhtikuuta maksuton Ovet-valmennus erityislasten vanhemmille.

Valmennuksen tarkoituksena on omaishoitajien vahvuuksien tukeminen ja uusien voimavarojen löytäminen yhdessä toisten, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Valmennuksessa kurkistetaan mm. yhteiskunnan palveluihin, muutokseen elämässä ja oman hyvinvoinnin turvaamiseen.

Valmennus toteutetaan Yhteistyössä Janakkalan kunnan, Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n ja Riihimäen Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n kanssa.

Ovet-valmennus palvelukeskus Katajassa, Aarnentie 3, Turenki, 5.4, 12.4, 19.4 ja 26.4 klo 17.30–20.30. Valmennuksen ajaksi on järjestetty lapsille paikan päällä hoitomahdollisuus.

 

Valmennukseen voivat osallistua kaikki, jotka kokevat olevansa erityislasten vanhempia. Ryhmään mahtuu valmennettavia ilmoittautumisjärjestyksessä noin 10 henkilöä.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 28.3.2018 asti. Ilmoittautumiset puhelimitse Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Susanna Kollanus, puh: 040 727 7276, tai sähköpostitse osoitteeseen omaisoiva.hml@pp.inet.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset