Kaupunkiuutiset

Pahisjoukosta tulee sankareita

Suicide Squad

Ohjaaja David Ayer

Pääosissa Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adawale Akinnuoye Agbaje

Suicide Squadin uljasta katsottavaa oleva traileri lupaa paljon. Persoonallisia hahmoja, huumoria, hurjia tehosteita ja erinomaista musiikkia. Vain viimeinen näistä toteutuu. Se on harmi, sillä elokuvasta olisi halunnut innostua.

Suicide Squad on superroistoista koottu iskuryhmä, joka esiintyi sarjakuvissa ensimmäisen kerran jo 1950-luvun lopulla. Osalla on supervoimia, osa on muuten vain pahoja. Nyt tätä hallituksen salaista asetta tarvitsee Amanda Waller (Viola Davis) vaarallisia jumalolentoja vastaan ja salaiseen vankilaan piilotetut pahikset haetaan taisteluun.

Katsoja tutustuu osaan hahmoista, kuten ampuja Deadshot (Will Smit), tulta käsistään syöksevä El Diablo (Jay Hernandez) ja ennalta-arvaamaton Harley Quinn (Margot Robbie), joka on Jokerin (Jared Leto) rakas. Kaikki ovat mainiosti maskeerattu ja puettu heidän lähtiessä taistoon Wallerin ykkösmiehen Rick Flagin (Joe Kinnaman) kanssa.

Mitä sitten taisteluun tulee, niin se on yhtä sotkuista tehosteiden mylläkkää. Kaikkea on liikaa aivan tarinaan ahdettua supersankareita myöten. Taisteluja paremmin toimivat rauhallisimpien hetkien sanailut.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset