Kaupunkiuutiset

Päiväkerho aloitti Rengon kirjastossa

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on aloittanut 3–6-vuotiaiden lasten päiväkerhon Rengon kirjaston yhteyteen remontoidussa kerhotilassa. Aiemmin Rengon pappilassa toimineelle kerholle oli löydettävä uusi toimintatila, kun Hämeenlinnan seurakuntayhtymä luopui pappilan kiinteistöstä.

Uusi kerhotila on vuokrattu Linnan Tilapalveluilta.

Päiväkerhon muutto hyödyttää renkolaisia laajemminkin, sillä kirjastopalveluiden säilyminen Rengossa helpottuu, kun tiloille löytyi muitakin käyttäjiä. Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2,5–3 tuntia kerrallaan. Kerhopaikkoja voi hakea vuosittain 15.4. mennessä seurakunnan nettisivujen kautta. Vapaita paikkoja voi tiedustella pitkin vuotta seurakunnan varhaiskasvatuksen toimistosta. Seurakunta tukee pikkulapsiperheitä järjestämällä kerhotoimintaa kymmenessä kerhopisteessä eri puolilla kantakaupunkia ja Rengossa.

Keskiviikkoisin Rengon kirjastolla kokoontuu perhekerho kello 9.30–11.30. Sinne ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhempiensa, isovanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Maksuttomaan kerhoon ei ole ilmoittautumista, vaan sinne voi tulla vapaasti askartelemaan ja kohtaamaan muita.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset