Kaupunkiuutiset

Palikka-kiertue saapuu Hämeenlinnaan

Suosittu lastenmusabändi Fröbelin Palikat konsertoi syksyn aikana yhdeksällä paikkakunnalla. Syksyn suosittu Palikka-kiertue saapuu Hämeenlinnaan Elenia Areenalle perjantaina 18.11.

Neljän helsinkiläisen lastentarhanopettajan muodostama bändi perustettiin v.1987 ja yhtye toimii edelleen alkuperäiskokoonpanolla, johon kuuluvat Ari Bergström, koskettimet ja laulu, Mats Lillrank, kitara, laulu ja leikki, Hannu Mäkelä, rummut ja Timo Nuutinen basso, kitara ja laulu.

Palikka-kiertueen konsertti tarjoaa tuttuja lauluja koko pitkältä uralta sekä uutuus dvd:n helmiä, jotka liikuttavat ikään katsomatta kaikkia lapsenmielisiä.

Bändin musiikillinen linja ja erikoisuus on sekin edelleen alkuperäinen: leikillisen liikuttavaa rytmimusiikkia lapsenmielisille. Yhtye leikkii ja leikittää yhä niin levyillä, videoilla kuin keikoillakin ja missä Palikka-musiikki soi, siellä hiki virtaa ja nauru raikaa. Ohjelmisto rakentuu pienistä sormileikeistä suuriin jumppa- ja liikuntalauluihin ja keikat ovat paremminkin hyväntuulisesti rokkaavia leikki- ja liikuntatuokioita kuin perinteisiä konsertteja.

Alun perin Fröbelin Palikoiden syntytarkoitus oli esiintyä omien päiväkotien juhlissa, mutta nykyisin leikkikehä kattaa koko Suomen. Läpimurto yhtyeelle ajoittui 1990-luvun ensimmäiselle puoliskolle, jolloin Lasten Olympialais-kiertueet, MTV-3:n ja Ylen lastenohjelmat sekä ensimmäiset levyt tekivät yhtyettä laajemminkin tunnetuksi.

Syksyllä 2016 bändi keikkailee yhdeksällä paikkakunnalla.

Palikka-kiertue Hämeenlinnassa Elenia Areenalla pe.18.11 klo 18.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset