Kaupunkiuutiset

Palokunnantalossa tanssia koko päivä

Hämeenlinnassa hemmotellaan tanssin ystäviä, kun Palokunnantalossa järjestetään tanssintäyteinen toimintapäivä ensi viikon lauantaina.

– Kun Satulinnan tanssilava loppiaisena lopetti, ei Hämeenlinnan seudulla ole ollut enää tanssipaikkaa. Tansseja on toivottu, ja kun kukaan ei niitä ole järjestänyt, päätimme vastata asiakkaiden huutoon ja tarttua toimeen, Parolassa omaa tanssikouluaan luotsaava tanssinopettaja Antti Törmänen kertoo.

Törmänen puuhaa tapahtumaa yhteistyössä tanssinopettajien Hanna Tuomisen ja Joonas Kainulaisen kanssa. Järjestäjät haluavat antaa paikallisille tanssinharrastajille viestin siitä, ettei heitä ole unohdettu.

– Järjestämme nämä ensimmäiset tanssit esimerkkinä muille. Jatkossa toiveissa on, että joku muu ottaisi tanssien järjestämisen asiakseen, Törmänen vinkkaa.

– Hämeenlinna on loistava paikka tansseille, sillä se sijaitsee aivan keskiössä esimerkiksi Helsinkiin ja Tampereeseen nähden, Tuominen muistuttaa.

Palokunnantalo valikoitui luontevasti tanssitapahtuman estradiksi, sillä tanssikoulu järjestää siellä myös viikkotunteja kesäkaudella toukokuusta lähtien

Tanssillinen toimintapäivä käynnistyy tanssikursseilla klo 13 alkaen. Päivän aikana luvassa on opastusta niin salsan, hitaiden tanssien kuin fuskunkin saloihin.

Päivä huipentuu klo 20 alkaviin tansseihin, joita tahdittaa Lemmenlautta-orkesteri aina klo 01:een asti.

– Nuorista muusikoista koostuva orkesteri on jo saavuttanut mainetta hyvänä tanssiorkesterina, Tuominen kehuu.

Tanssikursseilla ei vaadita tanssitaitoa tai -paria, eikä niihin tarvitse myöskään ilmoittautua ennakkoon.

– Kaikki ihmiset ovat tervetulleita nauttimaan tunnelmasta. Toiveissa on, että saisimme tapahtuman myötä Hämeenlinnaan hyvää tanssimeininkiä, ja mielellään jonkin tapahtuman myös syksyksi, Törmänen toivoo.

Lisätietoa tapahtumasta ja kursseista löytyy sivustolta www.anttitormanen.com sekä tanssikoulun Facebook-sivuilta.

Tanssillinen toimintapäivä Hämeenlinnan VPK-talossa, Palokunnankatu 18, lauantaina 21.4. klo 13 alkaen, tanssit klo 20–01.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020