fbpx
Kaupunkiuutiset

Pancho Villa avasi Express-ravintolan

Meksikolaiseen ruokaan pohjautuvan Pancho Villa –ravintolaketjun uusin ravintola avattiin viime viikolla kauppakeskus Goodmanissa, Hämeenlinnassa. Pancho Villa Express on ketjun ensimmäinen Express-ravintola.

– Käytännössä se tarkoittaa keskittymistä nopeaan ruokailuun, mutta ateriavaihtoehdot pysyvät edelleen meksikolaispohjaisissa annoksissa, Pancho Villan tuotepäällikkö Esa Huotari kertoo.

Huotari painottaa sitä, että annokset tehdään edelleen paikan päällä.

Express-ravintola tarjoaa pari pihvivaihtoehtoa, mutta pääpaino on hampurilaistyyppisissä annoksissa sekä salaateissa.

– Tavoitteena on laajentua edelleen pääkaupunkiseudulle. Express-vaihtoehto mahdollistaa ravintoloiden avaamisen myös pienemmillä paikkakunnilla. Pancho Villa –ravintoloiden sijoittumisen rajapyykinä on tähän saakka pidetty 50 000 asukkaan kaupunkia. Uudella toimintamallilla kynnys madaltuu, operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta kertoo.

Vanharannan mukaan Hämeenlinnan pikaruokaravintola on pilottihanke, jonka toimintamallia jalostetaan matkan varrella tarpeen mukaan.

– Myös paikkakuntakohtaiset tarpeet otetaan huomioon, Vanharanta sanoo.

Hämeenlinnan Pancho Villa Express on ketjun 19:s ravintola.

Pirkanmaalta alkunsa saanut ketju tavoittelee 30 ravintolan kokonaismäärää vuoteen 2018 mennessä. Ketjun ravintolat toimivat franchising-periaatteella, eli niissä on omat yrittäjänsä.

Kauppakeskus Goodmanin kakkoskerroksessa sijaitsevassa uudessa ravintolassa on kolmekymmentä asiakaspaikkaa. Ravintola on avoinna arkisin klo 10.30–20, lauantaisin kello 10.30–18, su 12–18.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset