Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Paperihuoneen taide innosti Ilveskodissa ja paikallisia Taitaja-finaaliin - Lue, mikä on vuoden taukopaikka

Ilveskodissa vietettiin tiistaina taidenäyttelyn avajaisia. Kuva: Muu

Ilveskodissa vietettiin tiistaina Runebergin päivänä taidenäyttelyn avajaisia. Paperihuoneen taiteilijat toivat taidenäyttelyn Ilveskotiin osana taideprojektiaan. Teokset näyttelyyn jurytti Ilveskodin asukkaista koottu raati ja valituista teoksista koottu näyttely pystytettiin fysioterapian tiloihin. Esillä on muun muassa maalauksia sekä grafiikkaa.

– Valitsijat kokivat itsensä äärettömän tärkeiksi. Toki taide kiinnostaa monia ja näyttely herätti myös keskustelua ja muistoja. Täällä on nyt esillä erittäin värikkäitä öljyväritöitä, viriketoiminnan ohjaaja Eija Saarinen kertoo.

Paperihuoneen taiteilijat ripustivat teokset edellisenä päivänä. Kun näyttely valmistui, avajaisissa tiistaina tarjoiltiin kahvia ja runebergintorttuja sekä kuultiin myös musiikkiesitys.

– Tilaisuus oli pieni, mutta hyvin hauska ja lämminhenkinen.

Palkitsemistilaisuudessa päätoimittaja Isko Uusimäki (vas), ravintolatyöntekijä Elise Jarho, puheenjohtaja Tomi Vasiljev, kauppias Seppo Lauer ja Timo Rinnekari. *** Local Caption *** Palkitsemistilaisuudessa päätoimittaja Isko Uusimäki (vas), ravintolatyöntekijä Elise Jarho, puheenjohtaja Tomi Vasiljev, kauppias Seppo Lauer ja Timo Rinnekari.

Neste K Linnatuuli valittiin vuoden taukopaikaksi

Kauppias Seppo Lauerin luotsaama Neste K Linnatuuli Janakkalasta on valittu vuoden 2018 taukopaikaksi. Valinnan julkisti Tilausajokuljettajat Ry, joka on matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys. Palkintoperusteissa kiitellään muun muassa aseman monipuolista palvelutarjoomaa useista ravintoloista ruokakaupan palveluihin sekä onnistunutta konseptiuudistusta.
Olen erittäin otettu tunnustuksesta, sillä olemme viime vuosina kehittäneet liikenneasemaa entistäkin asiakasystävällisemmäksi. On hienoa huomata, että työ on huomattu, Lauer kertoo.
Linnatuuli on hyvin tunnettu paikka moottoritiellä Tampereen ja Helsingin puolessavälissä.
Tunnustuksen saaminen Linnatuuleen on pitkälti innostuneen henkilökunnan jokapäiväisen panostuksen ansiota. Positiivinen palveluasenne ja ystävällisyys ovat asiakaspalvelun kulmakiviä. Toisaalta tuotteiden laadun varmistaminen ja aseman siisteys on tärkeää, jonka toteutumiseen kannamme asemalla kaikki kortemme kekoon, jatkaa Lauer.

Kuvassa voittajajoukkue Mestarit Turengin yhteiskoulusta (oik.), keskellä kisan kakkonen Deerhunters Lopen yläkoulusta sekä pronssijoukkue Huligaanit Nummen yhtenäiskoulusta (vas.).

Turengista ja Hämeenlinnasta joukkueet Taitaja9-finaaliin

Turengin ja Hämeenlinnan ysiluokkalaiset menestyivät Koulutuskeskus Salpauksen järjestämässä Taitaja9:n Hämeen aluekilpailussa Lahdessa torstaina 31.1. Kilpailun voitti Mestarit Turengin yhteiskoulusta ja Huligaanit Nummen yhtenäiskoulusta Hämeenlinnasta nappasi kolmannen sijan. Kisassa toiseksi tuli Deerhunters Lopen yläkoulusta.
Hämeen aluekilpailujen kolme parasta joukkuetta pääsevät Taitaja9-loppukilpailuun Joensuussa keskiviikkona 22.5. Finaali järjestetään ammattitaidon SM-kilpailu Taitajan yhteydessä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset