Kaupunkiuutiset

Elokuvissa: Parinvaihtoviikonloppu maalaiskartanossa

Swingers on hyväntuulen kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa.

SwingersOhjaus Pamela TolaRooleissa Aku Hirviniemi, Marja Salo, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Roope Salminen, Miitta Sorvali, Tommi Liski, Mimosa Willamo

 

On idyllinen kartano maaseudulla ja siellä neljä pariskuntaa. On kyse parinvaihtoviikonlopusta, jonka järjestää tarmokas Ritva ja avustajansa Eero. Pariskuntien tarkoitus on nauttia seksistä vieraiden kanssa. Kuten arvata saattaa, eihän siinä hyvin käy.

Swingers on näyttelijä Pamela Tolan esikoispitkäohjaus ja kelpo elokuva. Swingers on myös seksikomedia ilman paljasta pintaa, puhetta onkin sitten enemmän, sillä elokuva kääntyy seksistä parisuhdekomediaksi. Keski-ikäisten sähläys ja ahdistus hymyilyttää katsojaa, naurattaakin välillä.

Käsikirjoituksen pohjana on ollut tanskalainen komedia vuodelta 2016.

Sopivasti erilaisista pariskunnista yksi on kokenut parinvaihtaja, muut ovat ensikertalaisia. Eräs naispuoleinen on puolestaan tekemässä tilanteesta tutkimusta opintoihinsa. Kaikkiaan henkilöiden vaivautuneisuus tilanteesta nousee hyvin esille ja kaikki kantavat jotakin pettymystä. Nimekäs näyttelijäkaarti tekee hyvää työtä, vaikka revitellä voisi enemmänkin.

* * *

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset