Kaupunkiuutiset

Paukku avaa Turengissa

Hämeenlinnan Paukku aloittaa kotipelinsä tällä kertaa Turengin kansanpuiston kentällä kohtaamalla Mynämäen Vesan, joka on sarjan suosikki Hyvinkään Tahkon kanssa.

Mynämäki pelasi viime kaudella aina superpesiksen nousukarsinnoissa asti. Myös Paukku on rankattu korkealle, neljänneksi, Ykköspesiksen ennakkopaketissa. Paukku ehti kohtaamaan viime lauantaina vieraissa sarjan toisen suosikin Tahkon häviten tiukan pelin 2–0 (4–3, 6–2) ja keskiviikkona Helsingin Roihun Roihuvuoressa.

Paukku ja Jana jatkavat pesisyhteistyötä tulevallakin kaudella. Paukku ja Jana ovat sopineet farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajien liikkumisen seurojen välillä sääntöjen ja karenssien puitteissa. Tämän ansiosta Hämeenlinnan ympäristön kovimmat pelurit nähdään Paukun väreissä pelaamassa ykköspesistä.

Paukun edustusjoukkue on tunnettu vahvasta hämäläisestä taustastaan. Joukkue koostuu hyvin pitkälti Janakkalan, Hämeenlinnan ja Hattulan alueella asuvista pelureista. Myös pelinjohto, valmennus ja taustat ovat omalta paikkakunnalta.   

Lauantain otteluun on vapaa pääsy (vapaaehtoinen kannatusmaksu). 

Paukku–Vesa Turengin Kansanpuistossa lauantaina 20.5 klo 17.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset