fbpx
Kaupunkiuutiset

Paukun naisilla nyt kotipeliputki

Paukun naisilla oli tänä kesänä poikkeuksellisen pitkä juhannus- ja Itä-Länsi-tauko. Viime viikonloppuna hämeenlinnalaiset avasivat sesongin uudelleen kahdella vierasottelulla – ja peräti viiden lisäpisteen hankinnalla.

Kotikentällään Hämeensaaressa Paukku kohtaa tänään Hyvinkään, lauantaina on vuorossa Roihu ja kotipeliputken päättää Mynämäen vierailu Hämeenlinnaan ensi viikon keskiviikkona.

Naisten ykköspesissarja on tänä vuonna erittäin tasainen. Vain sarjajohtaja Kajaani, ennakkosuosikiksi rankattukin, on muita edellä, kun otteluita on pelattu 9-12.

Ykköspesiksestä nousee tänä vuonna voittaja suoraan Superpesikseen. Toinen ja kolmas jatkavat pudotuspeleihin ja superpesiksen karsintoihin. Joukkueet sijoilta 11. ja 12. putoavat suomensarjaan.  

Paukku on pelannut nyt 11 ottelua kaikkiaan 22 runkosarjan ottelusta. Sarjasijoitus on kahdeksas. 5–6 lisäpisteellä Paukku on jälleen kilvoittelemassa nousukarsijan paikoista.

 

Paukun naisten kotipelit: 8.7. klo 18 Hämeenlinna– Hyvinkää, la 11.7. klo 17 Hämeenlinna–Roihu, ke 15.7. klo 18 Hämeenlinna–Mynämäki.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset