fbpx
Kaupunkiuutiset

Paukun naisten edustusjoukkue kasassa

Paukun naisten ykköspesisjoukkue kokoontui syksyiseksi viikonlopuksi metsään mökille viettämään yhteistä aikaa ja suuntaamaan katsetta jo tulevaan kauteen. Viikonlopun aikana tutustuttiin paremmin toisiin ja tehtiin haasteellisia yhteistoiminta tehtäviä, jotka eivät liittyneet pesäpalloon, ja vietettiin vaan hauskaa aikaa yhdessä. Joukkue näyttääkin olevan jo nyt ensimmäisen yhteisen viikonlopun jälkeen hyvin yhteenkuuluva.

Paukun naisten edustusjoukkue lähtee ykköspesikseen tulevan kautena hieman muuttuneella ja nuorentuneella joukkueella, mutta täysin uusia pelureita ei kuitenkaan juurikaan ole. Perusajatus on edelleen sama: Huipulle Hämeestä, joukkueen harjoitusrinki koostuu hyvin pitkälti Hämeenlinnan ja Janakkalan omista kasvateista ja pitkäaikaisista pelureista.

Harjoitusringissä on viimevuoden pelaavasta ringistä: Aho Outi, Ala-Kauhaluoma Aino, Heikkilä Anni, Heiskanen Teija, Hietala Annariikka, Kanerva Fanni, Korhonen Senni, Koskinen Mari, Luopa Jonna, Ojala Ellinoora, Rinnetie Maija

Uusina pelaajina viime kauden Janakkalan Janan Suomisarjan joukkueesta on rinkiin tullut: Korhonen Sohvi, Järvinen Iida, Pasanen Mira, Selinko Sanimaria. Suurin osa Janan ja Paukun tytöistä on pelannut ja treenaillut jo aikaisempina vuosina yhdessä ja ovat hyvinkin tuttuja toisilleen.

Uusvanhana Paukkulaisena mukaan on tullut Iita Turpela, joka pelasi Paukussa jokunen kesä sitten B-tyttöjen superpesistä. Iita on pelannut välissä jokusen vuoden Seinäjoella, ja opiskellut Vuokatin pesislukiossa, mutta nyt oli edessä muutto Etelään ja joukkueen vaihto siinä yhteydessä. Myös Leppäsen Essi on suurimmalle osalle tuttu jo viime talven treeneistä, vaikkei Paukussa viime kesänä pelannutkaan. Ringissä onkin näin ollen ainoana täysin uutena pelurina Kauppisen Elli, joka on muuttanut Viinijärveltä Etelään ja tätä kautta saimme Ellin mukaan Hämäläiseen joukkueeseemme. Elli pelasi viime kesän Viinijärven ykköspesisjoukkueessa.

Paukun edustusjoukkueen harjoitusrinki täydentyy vielä 1–4 pelaajalla maaliskuussa Superpesiksessä olevan yhteistyökumppaniseurasta Mansen Räpsästä.

Niille pelaajille, joille peliaikaa ei löydy Paukun edustusjoukkueesta Ykköspesiksessä, on pelipaikkaa tyrkyllä Janan Suomensarjan joukkueessa, jonka kanssa tehdään tulevanakin vuonna laajaa yhteistyötä Hämäläisen tyttö- ja naispesäpallon eteen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset