Kaupunkiuutiset

Paukun naisten edustusjoukkueella vahva talvi takana

Paukun naisten edustusjoukkue pelaa tulevanakin kesänä Ykköspesistä. Tavoitteeksi on yhdessä joukkueen kanssa asetettu kolmas sija sarjassa. Se on kova, mutta saavutettavissa oleva tavoite. Joukkue on nuori, motivoitunut, sitoutunut, hyvähenkinen ja toisiaan tukeva. Näillä elementeillä on erittäin hyvä lähteä haastamaan ihan ketä tahansa vastustajaa, kun pelaajien taito ja fyysinenkin taso on talven harjoitusten aikana noussut seuraavalle tasolle.

Joukkue on nuorentunut viime vuodesta paljon, mutta treeniringin runko koostuu edelleen hyvin pitkälti oman seudun pelaajista, vahvistettuna muutamilla yhteistyöseura Manse PP:n pelaajilla, sekä parilla muulla pelaajalla.

– Paukun edustusjoukkueessa on nyt erittäin hyvä pöhinä päällä ja terve kilpailutilanne kaikista pelipaikoista, taustakoordinaattori Teemu Heikkilä kuvailee.

JOUKKUE on pelannut talven aikana vain Superpesisjoukkueita vastaan harjoitusotteluita. Rauman Lukkoa, Porin Pesäkarhuja ja Seinäjoen Mailajusseja vastaan, jälkimmäiset kaksi Halli-SM alkuturnauksessa. Joukkueet ja pelit olivat kovia. Vaikka jokaisesta tuli tappio, oli esimerkiksi Porin toinen jakso (vain 2–0 tappio Superpesiksen kärkipään ja Halli SM 2. joukkuetta vastaan), erittäin lupauksia antava.

– Muutoinkin eritoten ulkopelissä alkaa elementit olemaan hyvässä mallissa Ykköspesistä ajatellen.

Nyt joukkue harjoittelee alkukevään tiiviisti, ja seuraavat harjoituspelit pelataan vasta ulkona huhtikuun loppupuolella edustusjoukkueen kanssa. Sarjapelit alkavat 15.5. Kankaanpäässä ja ensimmäinen kotipeli on Laguunilla 21.5. lauantaina Oulua vastaan.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset