Kaupunkiuutiset

Paukun Supertytöt pudotuspeleissä

Hämeenlinnan Paukku saa tulevassakin arvo-ottelutapahtumassa omia urheilijoitaan mukaan. 

Viime kesänä Itä-Lännessä nähtiin pelinjohdossa Paukun Toni Ojala ja pelaajan B-tytöissä Ida Lähde. Tänä vuonna Lähde valittiin jo toiseen B-tyttöjen Itä-Länsi tapahtumaan. Senni Korhoselle B-ikäisten Itä-Länsi on ensimmäinen. Toki Korhosella on juniorisarjojen arvopelejä jo takana aiemminkin. 

Sekä Korhonen että Lähde ovat Manse PP:n pelaajia, mutta pelaavat Paukun supertytöissä. Lähde pelaa Mansessa vakituiseen naisten superpesistä ja Korhonen on pelannut farmisopimusten kautta Paukussa ykköspesistä.

Korhonen on Janan kasvatti. Lähde on saanut oppinsa Siilinjärveltä ja kasvattajaseurana on Turk Pesis.

 

Paukun Supertytöt pelaavat pudotuspeleissä paikasta 8 parhaan joukkoon. Supertytöt ovat ottaneet harppauksen kohti aivan Suomen terävintä kärkeä. Hallissa joukkue oli jo SM 5. ja nyt joukkue taistelee jälleen jopa mitaleista. 

Supertyttöjen joukkueen runkona on Paukun naisten ykkösjoukkueen pelureita ja muutama Janan suomensarjan peluri sekä Lähteen Ida Mansen naisten superin vakiokokoonpanosta. 

Alkusarja näytti sen, että joukkue voi voittaa jokaisen joukkueen joka vastaan tulee. 

Ylemmässä jatkosarjassa vastaan tulee Rauman Fera Porin Pesäkarhut, Hämeenkyrön Räpsä, Hyvinkään Tahko ja Jyväskylän Kirittäret. Jatkosarja pelataan kaksinkertaisina, eli jokainen joukkue kohdataan kotona ja vieraissa. Lohkosta pääsee neljä parasta puolivälieriin. 

Lohkojen ykköset kohtaavat toisen lohkon neloset ja kakkoset kohtaavat kolmoset. Tästä mennään jatkoon välieriin kahdella voitolla ja välieristä taas finaaliin kahdella voitolla.

Seuraava kotipeli pelataan jo torstaina 29.6. Pullerilla.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset