fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Pekka Tiilikainen & Beatmakers teki livelevyn Hollannissa

Pekka Tiilikainen & Beatmakers Hollannissa livelevyn teossa. Yhtyeen jäsenet vasemmalta lukien ovat Pekka Tiilikainen (laulu, komppikitara), Mikko Lund (rummut), Jori Venemies (basso) ja Juha Heinonen (soolokitara). Kuva: Maarit Tiilikainen

Pekka Tiilikainen & Beatmakers äänitti Hollannissa ´Live in Holland´-livelevyn, joka julkaistaan marraskuussa.

– Livejulkaisu ei ollut suunnitelmissa, mutta Hollannin keikkatallenne osoittautui niin hyväksi, että ajattelimme että siitä voisi tehdä levyn. Myös levy-yhtiössä suhtauduttiin ajatukseen positiivisesti ja siitä se sitten lähti, yhtyeen basisti Jori Venemies kertoo.

Uusi livejulkaisu on äänitetty viime vuoden lokakuussa Cliff Richard & The Shadows Meeting Holland-tapahtumassa Tilburgissa.

– Levyltä löytyy Beatmakersin omaa materiaalia sekä Hurriganes-klassikoita unohtamatta rautalankaa ja rock`n rollin klassikoita. Julkaisun biiseistä kolme on laulubiisejä, kaikki englanniksi. Loput kaksitoista kappaletta ovat siis rautalankainstruja. Ennakko-odotukset yleisön puolelta ovat olleet innostuneita ja se tuntuu aina mukavalta, yhtyeen solisti ja kitaristi Pekka Tiilikainen valottaa.

Venemies kertoo, että bändin livelevy oli huomioitu myös englantilaisessa Pipeline-lehdessä sekä bändi pääsi ruotsalaisessa Spotnews-lehdessä jopa kanteen.

– Onhan se hienoa, että ulkomaillakin on meidät noteerattu ja saatu vielä hyvää palautetta.

 

Yhtye keikkailee aktiivisesti ja Tiilikainen kertoo, että keikkoja on varattu jo yli vuoden päähän.

– Keikkapalautteet ovat olleet kiitettäviä ja niiden myötä keikkoja onkin sitten myyty niin paljon. Yritämme pitää keikkailun kuitenkin maltillisena. Uutta musaakin on tarkoitus alkaa taas työstämään pikkuhiljaa. Ensimmäiset studioäänityspäivät onkin jo varattu ensi vuoden alkuun, kertoo Tiilikainen.

Beatmakers keikkailee nyt muun muassa Saksassa. Hämeenlinnassa bändi esiintyy seuraavan kerran lokakuussa.

– Livelevyn julkistaminen tapahtuu Lahdessa 17.11.2018, koska Lahden ympäristössä on vahva rautalankaperinne. Luvassa on tiivistunnelmainen keikka ja kenties jotain uutta musaa myös, Venemies informoi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset