fbpx
Kaupunkiuutiset

Pelimusiikki soi komeasti

Varusmiessoittokunnan tämän vuoden suurin itse järjestämä kiertue on Game On. Se kokoaa 12.–17. elokuuta sekä pelimusiikin klassikot että uudet ja mahtipontiset teokset uudenlaisina sovituksina sinfoniselle puhallinorkesterille, jousistolle sekä rockbändille, mikä tekee kiertueesta historiallisen. Kiertue vierailee Tampereella, Kuopiossa, Lahdessa ja saapuu Hämeenlinnan Verkatehtaalle 17. elokuuta.

Varusmiespalvelustaan suorittavat soittajat ovat kotoisin ympäri Suomea. Suuri osa tulee Hämeenlinnasta, Hausjärveltä, Pirkanmaalta ja muualta Kanta-Hämeestä.Kiertueella mukana ovat myös entinen varusmiessoittokuntalainen,Justimuksen Sami Harmaala sekä Youtube-suosioon ponnahtanut Herbalisti. Game On -kiertueella kapellimestareina toimivat musiikkikapteeni Jarkko Aaltonen sekä musiikkikapteeni Tero Haikala.

Game On on yksi Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan 25:nnen toimintavuoden päätapahtumista. Pelimusiikki on valittu tämänvuotisen kiertueen teemaksi ajankohtaisuutensa takia. Kiertueen tavoitteena on myös saada konserttiyleisöön eri ikäistä väkeä, sillä pelimaailma ja sen musiikki yhdistävät. Konsertin kappalelista ja massiivinen kokoonpano tarjoavat unohtumattoman elämyksen huolimatta siitä, onko perehtynyt peleihin.

Game on ma 17.8. klo 19 Vanaja-salissa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset