Kaupunkiuutiset

Petäys Resortin juuret ovat järvessä

Tyrvännössä sijaitsevan Petäys Resortin koko idea perustuu järveen ja kansallismaisemaan. Luonto on teemana kaikessa toiminnassa, ja kalastuksen ja ravustuksen ansiosta järvi antimineen ulottuu ruokapöytään asti.

Näin kuvailevat tyrväntöläisen paikan olemusta sen nykyinen omistaja Juha-Pekka Tuominen ja kehitysjohtaja Seppo Saarinen. Heidän tavoitteenaan on luoda Petäyksestä erityinen järvikalastuksen kehto.

– Paikan juuret ovat järvessä. Asiakkaille elämyksen antavat näköala, ilmapiiri ja rauha yhdistettynä hyvään ruokaan ja palveluun. Esimerkiksi uudessa Puuhaniemi-konseptissamme on perheille yli 20 ilmaista aktiviteettia, onkimisesta minigolfiin. Meillä käy myös paljon pro-kalastajia, Tuominen ja Saarinen kertovat.

Petäyksestä on kehkeynyt erityinen järvikalastuksen keskus. Kalojen ja rapujen pyytämisen lisäksi käytettävissä on kalankäsittelypaikka ja jäähileautomaatti sekä laajat muut palvelut, kuten pysäköintialueet, veneiden laskupaikka ja kalastusoppaat, jotka ohjaavat lähinnä kansainvälisiä vieraita kalastuksen saloihin.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset