Kaupunkiuutiset

”Pikaravintoloiden makukirjo laajenee”

– Yksilöllisyys ja tuotteiden makukirjo korostuvat tulevaisuudessa. Asiakkaalle aukeaa vielä nykyistäkin laajempi mahdollisuus valita annoksiinsa omia suosikkielementtejä.

Näin uskovat McDonald´sin Hämeenlinnan liiketoimintoja pyörittävät hämeenlinnalaiset yrittäjät Jaakko ja Ville Lindén, isä ja poika. Molemmilla on oma yritys.

Isällä on 18 vuoden kokemus McDonald´sin toiminnasta, poikakin on ollut kokopäiväisesti mukana vuodesta 2007.

Jaakko Lindén siirtyi sivuun Hämeensaaren toimipisteessä maanantaina tehdyllä kaupalla. Sukupolvenvaihdoksessa yritystoiminta siirtyi Ville Lindénille, joka toimii myös Hyvinkään McDonald´sin yrittäjänä.

Jaakko Lindén omistaa yrityksensä kautta edelleen Tiiriön, Riihimäen ja Salon McDonald´sin toimipisteet.

– Niistä luovun vuoden loppuun 2016 mennessä. Salo on sen verran syrjässä, että pyrimme siirtämään sen liiketoiminnat kokonaan ulkopuoliselle, Jaakko Lindén kertoo.

Makukirjo laajenee

Ville Lindén uskoo, että tulevaisuudessa hampurilaisravintolan makukirjo laajenee totutusta.

– Ihmiset käyttävät entistä voimakkaampia makuja. Se näkyy tulevaisuuden tarjonnassa, Ville Lindén uskoo.

Isä-Jaakko kertoo tuotevalikoiman paisuneen hänen tähän saakka 18 vuotta kestäneellä pikaravintolayrittäjän uralla moninkertaiseksi.

– 1990 luvulla oli ehkä toistakymmentä valmista tuotetta, nyt niitä on useita kymmeniä. Määrä sinällään tuskin kovin paljon laajenee jo varastoinnin asettamien rajoitusten vuoksi, mutta asiakkaalle tarjotaan jatkossa varmasti aikaisempaa enemmän mahdollisuuksia koota mieleisensä annos. Tämä koskee niin salaatteja kuin hampurilaisia, Jaakko Lindén maalailee tulevaisuuden kuvaa.

McDonald´s ei silti varmasti luovu ketjulle perinteisiksi kasvaneista tuotteistaan, yrittäjäkaksikko uskoo.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset