fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Pimeän kaupan ilta on jo vakiinnuttanut paikkansa – "Ihmiset ovat liikkeellä hyvällä fiiliksellä"

Kauppapaikka Tavastilassa sijaitsevan Urheilulinnan kauppias Markku Ruohomäki odottaa tulevaa Pimeän kaupan iltaa positiivisissa tunnelmissa. Kuva: Heli Karttunen

Urheilulinnan kauppias Markku Ruohomäki pitää Pimeän kaupan iltaa yhtenä vuoden parhaista myyntipäivistä.

– Olemme olleet mukana monena vuonna ja varsinkin helmikuun Pimeän kaupan ilta on meille kova myyntipäivä. Talvi on meille pääsesonki ja tähän iltaan teemme kovia tarjouksia. On ollut mahtavaa, kuinka hämeenlinnalaiset ja kantahämäläiset ovat ottaneet päivän omakseen. Konsepti toimii vuodesta toiseen ja ihmiset ovat liikkeellä hyvällä fiiliksellä.

Itsekin illan aikana urakoiva Ruohomäki pitää tapahtumaa hienona yhteisponnistuksena keskustan yrityksiltä ja toimijoilta.

– Mutta se on pakko sanoa, että ilotulitus on aina nähtävä.

 

Hämeenlinnan Pentik on ollut mukana Pimeän kaupan illoissa alusta asti. Liikkeessä tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa.

– Ei meillä mitään merkittävää myyntipiikkiä ole, mutta tähän asti asiakkaita on ollut aina mukavasti liikkeellä, myymäläpäällikkö Annika Järvinen Hämeenlinnan Pentikistä kertoo.

Myymälä on pitänyt illan aikana ovensa avoinna yleensä klo 21 asti.

– Meille se on ollut aina kiva ilta. Ihmiset käyvät illan aikana täällä katselemassa tuotteita, ja tulevat sitten ehkä myöhemmin ostoksille. On täältä kyllä joskus mennyt illan aikana isompiakin alennustuotteita.

 

Parturi-kampaamo Linna Style Raatihuoneenkadulla on ollut mukana Pimeän kaupan illassa lähes aina niin kauan kuin tapahtumaa on järjestetty.

– Meillä on yleensä joitain tarjouksia, mutta kampaamoille tämän tapahtuman merkitys ei ole niin suuri kuin ehkä kaupoille, Linna Stylen yrittäjä Seppo Laakso sanoo.

Pimeänä perjantaina parturi-kampaamon ovet pidetään auki aina klo 20 asti.

– Haluamme olla illan hengessä mukana, sen kaksi kertaa vuodessa kun tapahtuma järjestetään, Laakso kiteyttää.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset