fbpx
Kaupunkiuutiset

Pimeän kaupan iltaan poikkeuslupa

Hämeenlinnan keskustan syksyn kaupallista päätapahtumaa, Pimeän kaupan ilta, vietetään nyt seitsemättä kertaa perjantaina lokakuun 2. päivä. Aluehallintovirasto on myöntänyt keskustan alueen kaupoille poikkeusluvan kello 22 saakka.

Pimeän kaupan illasta on tullut odotettu tapahtuma keskustan alueella, joka palvelee sekä asiakkaita, asukkaita että yrittäjiä. Illan aikana keskustassa pyörii tuhansia ihmisiä ja palaute on poikkeuksetta ollut hyvää. Keskustassa on erilaisia tapahtumia eri puolilla ja kampanjoita asiakkaiden ja asukkaiden houkuttelemiseksi. Mukana on aiempina vuosina ollut reilusti yli sata yritystä. Torilla on mm. Tawastia Truck Weekendin raskasta kalustoa esillä ja jaossa on heijastimia pimeisiin iltoihin. Wetterhoffin talossa on taas suosittu hohtoneulonnan SM-kisa. Muuta ohjelmaa rakennellaan vielä. Illan huipennuksena on tuttuun tapaan ilotulitus kello 21.55.

Yrityksillä on oltava AVIn poikkeuslupa näkyvillä, jos ne pitävät liikkeensä auki kello 22 saakka. Lisätietoja voi kysyä Sari Hagemeierilta, puh. 040 8318716.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset