fbpx
Kaupunkiuutiset

Poliisi selvitteli kolareita ja riitaa

Viipurintien ja Hämeentien risteyksessä tapahtui maanantaina iltapäivällä kolmen auton ketjukolari. Liikennevaloissa pysähdyksissä olleen auton perässä ajanut auto alkoi hidastaa vauhtia, jolloin sen perään törmäsi kolmas osallinen. Keskimmäisessä autossa yksin ollut nainen loukkasi itseään, ja hänet vietiin ambulanssilla jatkotutkimuksiin. Vammojen vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä poliisipartion huomio kiinnittyi henkilöautoon, joka ajoi Hallituskadun ja Kasarmikadun risteyksessä päin punaista liikennevaloa. Auto pysäytettiin, ja sen 22-vuotias mieskuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta, ja vuoden sisällä miehellä oli 11 kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.

Kääntyvä henkilöauto törmäsi 55-vuotiaaseen polkupyöräilevään naiseen sunnuntaina iltapäivällä Asevelitien ja Pollentien risteyksessä. Auto jatkoi matkaansa pysähtymättä törmäyksen jälkeen eikä kuljettajaa tavattu. Poliisipartio löysi myöhemmin auton tyhjiltään ja poliisilla on vahva epäily kuljettajan henkilöllisyydestä. Pyöräilijä loukkasi kätensä törmäyksessä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevan huoltamon pihamaalla tapahtui sunnuntai-iltapäivänä pienimuotoinen välikohtaus, jossa suurin kärsijä oli tekoa selvittämään mennyt ulkopuolinen mieshenkilö. Mies oli havainnut kahden nuoren miehen riitelevän ja toisen lyöneen toista nuorta. Mies oli päättänyt mennä väliin rauhoittamaan tilannetta, jolloin aggressiivisempi nuorista ”pukkasi” päällään rauhoittamaan tullutta miestä, jonka jälkeen samainen nuori oli lyönyt nyrkillä miehen autoon lommon. Nuori pakeni juosten paikalta eikä häntä tavoitettu. Poliisi kirjasi rikosilmoituksen lievästä pahoinpitelystä ja lievästä vahingonteosta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset