Kaupunkiuutiset

Poliisin päivässä teemana nettipetokset

Valtakunnallista Poliisin päivää vietetään tänä vuonna lauantaina 26. elokuuta. Hämeessä Poliisin päivän tapahtumat järjestetään Lahdessa kauppatorilla ja Hämeenlinnassa poliisiasema Miekkalinnan pihalla (os. Hattelmalantie 2). Poliisin päivässä ovat tänä vuonna valtakunnallisina teemoina nettipetosten torjunta ja sähköiset lupapalvelut.

Miekkalinnan pihalla yleisöllä on mahdollisuus tutustua poliisin ajoneuvoihin kuten moottoripyörään, vesijettiin ja poliisiautoon. Lisäksi esillä on pyöräilykypärän käyttö.

Tapahtumassa on entiseen tapaan mahdollisuus keskustella monenlaisissa eri tehtävissä toimivien poliisien kanssa. Lisäksi mukana on lupapalveluiden henkilöstöä kertomassa sähköisestä asioinnista sekä neuvomassa ajan varaamisessa ja verkkopalveluiden käytössä. Lisäksi yleisölle jaetaan ilmapalloja, karkkia ja heijastimia. Myös poliisin kalustoa on monipuolisesti esillä.

Poliisin päivän tarkoituksena on edistää poliisin paikallista, kasvollista näkyvyyttä ja vuorovaikutusta kansalaisten kanssa. Poliisi toivottaa yleisön tervetulleeksi tapahtumaan tutustumaan poliisin toimintaan sekä keskustelemaan.

Poliisin päivää vietetään Miekkalinnan pihalla, Hattelmalantie 2, lauantaina 26.8. klo 10–14.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset