fbpx
Kaupunkiuutiset

Poltinaholla tapahtuu laskiaissunnuntaina

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta kutsuu perheitä laskiaissunnuntaina 11.2. perhemessuun ja laskiaistapahtumaan Poltinahon seurakuntataloon.

Laskiaista vietetään paastonajan alkaessa. Laskiaisen juhlapäiviä ovat laskiaissunnuntai ja sen jälkeen vietettävä laskiaistiistai. Laskiaistiistaina monessa kulttuurissa vietetään karnevaalia. Kotimainen vastine karnevaaleille ovat laskiaisriehat ja ulkoilutapahtumat.

Laskiaissunnuntain perhemessu alkaa kello 10. Pyhän aiheena on Jeesuksen matka kohti Jerusalemia ja pääsiäisen tapahtumia. Laskiaisen lisäksi messussa mietitään rakkautta ja lähimmäisiä. Pappina on Marja Vainikka ja kanttorina Anna-Maria Lehtoaho.

Messun jälkeen tarjotaan kaikille maksuton keittolounas ja pyhäpäivää voi jatkaa koko perheen laskiaistapahtumassa.

Tarjolla on mukavaa yhdessä tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Sisällä muun muassa askarrellaan ystävänpäivän teemoissa. Ulkona pelaillaan ja nautiskellaan vaahtokarkkeja leijuvan tulen äärellä.

Sunnuntaina vietetään myös valtakunnallisen turvallisuuskampanjan 112-päivää, jolloin puhutaan arjen turvallisuudesta ja siitä, miten jokainen voi osaltaan huolehtia turvallisuudesta. Niinpä laskiaistapahtumassa pääsee ihmettelemään myös ihan oikeaa paloautoa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset