Kaupunkiuutiset

PopUp Nuokkari avautuu Goodmanissa

PopUP Nuokkari avaa ovensa nuorille maaliskuun ajan kauppakeskus Goodmanissa. Kuukauden kokeilun tarkoituksena on kerätä tietoa ja kokemuksia toiminnan tarpeellisuudesta, nuorten osallistumisaktiivisuudesta toimintaan ja vaikutuksista kauppakeskuksen ilmapiiriin sekä luoda myös yhteisiä pelisääntöjä kauppakeskushengailuun.

Jo useana vuonna Vaikuta – älä valita eli V-päivässä on tuotu esille nuorten toive nuorisokahvilan tai vastaavan saamiseksi Hämeenlinnan keskustaan. Kauppakeskuksen tiloja vuokraavan NCC:n kanssa keskusteltiin jo muutama vuosi sitten mahdollisuudesta vuokrata tiloja nuorten käyttöön, mutta hanke kariutui kalliisiin vuokrakustannuksiin.

Tammikuussa 2015 Kauppakeskus Goodman tarjosi kaupungille tilaa ilmaiseksi käyttöön kuukauden ajaksi ja tähän tarjoukseen tartuttiin. Hämeenlinnan kaupungin nuoriso- ja lastenkulttuuripalvelut pistävät PopUp Nuokkarin pystyyn maaliskuun ajaksi kauppakeskukseen. Yhteistyökumppaniksi löytyi Etelä-Hämeen Martat, joka pyörittää pienimuotoista kahvilatoimintaa nuokkarilla.

Toimintaa suunnittelevat HAMK:n opiskelijat nuorten toiveiden pohjalta ja vakituiset työntekijät ja iltaohjaajat ovat mukana touhuissa. Tila mahdollistaa niin istuskelun ja hengailun kuin myös tekemisen työpajojen ja oheistoimintojen merkeissä. Tarkoituksena on, että nuoret osallistuvat tilan sisustamiseen ja toiminnan ideointiin ja toteuttamiseen.

PopUp Nuokkari on avoinna keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 15 – 20.30 ajanjaksolla 4. – 27.3.2015.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset