Kaupunkiuutiset

Porakoneita, kosmetiikkaa ja lämmintä ylle

Moni pähkäilee, mitä hankkisi isälle isänpäivälahjaksi. Kauppakeskus Goodmanista mukaan tarttui lahjaideoita sekä perinteiseen että tämän päivän makuun.

Clas Ohlsonista löytyy kaikkea kiinnostavaa tee se itse -isille. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja aina yksittäisistä työkaluista kokonaisiin työkalusetteihin kaikkine lisäherkkuineen.

– Nyt alkuviikosta isänpäivälahjoiksi on ostettu porakoneita, ruuvivääntimiä ja sähkötyökaluja, niitä menee tosi paljon, myymäläpäällikkö Sami Välimäki kertoo.

Isänpäivälahjaksi ostetaan myös bluetooth-kaiuttimia sekä kännykkä- ja tablettitarvikkeita. Nyt kylmällä kaudella hyllyiltä löytyy myös lämpösukkia ja fleecehuopia pehmeämpään pakettiin. Yksi on kuitenkin ylitse muiden:

– Parranajosetti on todellinen hittituote. Se on myös sellainen, että sitä melkein jokainen isä tarvitsee.

Hoitavaa kosmetiikkaa

Ideoita isänpäivään löytyy myös kosmetiikkaan keskittyneestä Emotion -liikkeestä.

– Tuoksupakkaukset ovat suosittuja isänpäivälahjoja. Samassa paketissa on mukana deostick tai suihkugeeli kaupan päälle, Osuuskauppa Hämeenmaa Emotionin myymäläpäällikkö Krista Laakso vinkkaa.

Laakson mukaan miestenihonhoito nostaa vahvasti suosiotaan. Miehille on tarjolla useita kosteus- ja ihonhoitotuotteita.

Isänpäivälahjaksi sopivat myös kosmetiikkalaukut. Vaihtoehtoja on useita. Laukussa voi olla esimerkiksi parranajogeeliä, kosteusvoidetta tai kasvopesuainetta.

– Miehet ovat alkaneet pikkuhiljaa ymmärtää, että myös heidän ihonsa tarvitsee hoitoa siinä missä naistenkin iho.

Lämmintä ja pehmeää

Dressmann tarjoaa vinkkejä pehmeisiin isänpäivän paketteihin. Myymäläpäällikkö Jenna Vähäjärven mukaan tämänkin vuoden ehdoton lahjatoive on flanellipaita, jota on saatavilla useissa väreissä.

Myös kauluspaita- ja neuleyhdistelmät löytävät tiensä isänpäivän paketteihin.

– Lapset ostavat mielellään isälle sukkia, boksereita ja t-paitoja, sillä perinteistä tavaraa tarvitaan aina, Vähäjärvi suosittelee.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset