fbpx
Kaupunkiuutiset

Power Cupin voittaja

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen tietää tällä kertaa takuuvarmasti, millaisen tapahtuman suojelijaksi hän lähti. Ministeri Grahn-Laasonen lupautui ensi kesänä Hämeenlinnassa pelattavan lentopalloilun suurtapahtuman, Power Cupin suojelijaksi.

– Osallistuin itse Koijärven Koiton riveissä liki kymmenen kertaa Power Cupiin, ensimmäisen kerran ekaluokkalaisena. Voitimme turnauksen vuonna 2000 Jyväskylässä. Siihen lentopallopelini loppuivat, joten voi sanoa lopettaneeni huipulla, naureskeli ministeri Grahn-Laasonen tiistaisella Hämeenlinnan vierailulla.

”Pitkänhuiskea” (159,5 cm) ministeri tosin epäili, että pituus ei olisi välttämättä rittänyt lentopallouralla kovin pitkälle.

– Muut asiat veivät mennessään, mutta aivan loistavia kokemuksia minulla näistä suurtapahtumista on edelleen mielessä, Grahn-Laasonen vakuutti.

– Se silloin pelannut kaveriporukka pitää edelleen yhteyttä keskenään.

Pelien lisäksi tuhansien nuorten ja lasten kokoontumisessa kaikki yhteinen tekeminen, yhteismajoitukset ja hyvät kaverit rakentavat Grahn-Laasosen mielestä ihmistä sosiaalisemmaksi joukkuepelaajaksi.

Power Cup on valtakunnan lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Hämeenlinnaan odotetaan noin 7 000 pelaajaa. Käytännön järjestelyistä vastaa HPK Naiset.

Turnauksen pääpaikkana on Elenia Areena ja Pullerin alue. Turnauksen ajaksi Pullerille nousee noin 300 pelikenttää. Turnauksen osallistujat majoittuvat lähialueen kouluissa.

Power Cup järjestetään 9.–12. kesäkuuta 2016.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset