fbpx
Kaupunkiuutiset

Psychobilly jyrää Aulangolla

Tawastia Stomp tuo Aulanko Areenalle reipashenkisen tuulahduksen psychobillyn maailmasta kahden kotimaisen ja kahden ulkomaalaisen bändin myötä. Illan pääesiintyjänä toimii amerikkalais-brittiläinen psychobillyn todellinen klassikko, 35-vuotista taipalettaan kiertueella juhliva Guana Batz. Kyseessä on varsin harvinainen vieras Suomessa, sillä heidän edellinen keikkansa oli seitsemän vuotta sitten – sekin Hämeenlinnassa. Guana Batz on psychobillyn todellinen uranuurtaja ja yhä nuoruutensa keikkavedossa.

Illan toisena pääesiintyjänä on toinen pitkän linjan bändi ja Klubfoot-artisti, brittiläinen Caravans. Vuonna 1983 perustettu Caravans tarjoilee tasokasta juurimusiikkia, mutta ronskilla otteella taaten sellaisen musikaalisen pyttipannun, joka ei jätä kylmäksi.

Toisena kotimaisena esiintyjänä on Stringbeans, joka kuuluu vähälukuiseen, mutta arvostettuun suomalaisten klassikkopsychobillybändien joukkoon. Sami Roineen luotsaama Stringbeans on jälleen aktivoitumassa – ja silloin menon voi todellakin luvata olevan seuraamisen arvoista.

Illan avaa niin ikään kotimainen Hypnosis. Bändi sinänsä ottaa vasta ensiaskeleitaan yhdessä, mutta soittajien kokemus ja osaaminen takaa, että askeleet ovat melkoisen vakaita.

Tapahtuman järjestää Hold Fast ry.

Tawastia Stomp Aulanko Areenalla 30.3. klo 19.30.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset