fbpx
Kaupunkiuutiset

Puikot kilisevät Pimeän kaupan iltana

Perinteisestä pimeän puikkoilun mestaruudesta kilpaillaan tänäkin vuonna Pimeän kaupan iltana perjantaina 30.9. klo 18 alkaen Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa.

Hohtoneulonnan SM-kilpailussa neulotaan valopuikoilla hämärässä. Kilpailijoilla on 10 minuuttia aikaa neuloa sileää neuletta niin monta kerrosta kuin ehtivät. Eniten täysiä kerroksia neulonut voittaa Hohtoneulonnan Suomen mestaruuden.

Viime vuonna kilpailuun osallistui 17 neulojaa, mutta paikan päällä salissa hurrasi kuutisenkymmentä kannustajaa. Voiton vuoden 2015 kisassa vei helsinkiläinen Katja Fleshler, joka neuloi huikeat 34 kerrosta.

Tänä vuonna kisataan viidettä kertaa. Kilpailun karsinta järjestetään noin viidessä eri erässä osallistujien lukumäärästä riippuen. Jokaisessa erässä on 6 neulojaa.

Ilmoittautuminen tämän vuoden Hohtoneulonnan SM-kilpailuun on käynnissä. Ilmoittautumislomake löytyy sivustolta www.wetterhoff.fi. Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 29.9. klo 12 asti.

Samana perjantaina Wetterhoffin talossa vietetään myös Pimeän Kaupan Iltaa. Talon myymälät, pikkuputiikit ja Café Hoffi ovat avoinna ainakin klo 20 asti. Luvassa on myös erikoistarjouksia ja työpajoja. Taikuri Miika Pelkonen esiintyy klo 18 alkaen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset