Kaupunkiuutiset

Pulse versioi Pink Floydia

Englantilaisen progejättiläisen musiikkiin erikoistunut Pulse -The Finnish Tribute to Pink Floyd kuuluu suomalaisten tribuuttiyhtyeiden aateliin. Kymmenen vuotta kasassa ollut kokoonpano soittaa livenä harvakseltaan, mutta isosti. Konserteissa koetaan laadukkaan soiton lisäksi näyttävät valot ja huippuluokan äänentoisto, aivan kuten esikuvallaankin.

Keväällä Pulse vei shownsa Tampere-taloon sekä Jyväskylään ja täytti konserttisalit molemmissa kaupungeissa. Nyt myös Hämeenlinnassa on mahdollista päästä kuulemaan Pink Floydin musiikkia asialle vihkiytyneiden muusikoiden soittamana, kun Pulse kapuaa Verkatehtaan lavalle ensi perjantaina.

A Show for Assorted Lunatics -konsertin ohjelmisto koostuu Pink Floydin musiikista yhtyeen pitkän uran varrelta. Esitys käsittelee surullisiakin aiheita, kuten kuolemaa, mutta myös uudelleensyntymää ja tulevaisuuden toiveita. Kyseessä ei kuitenkaan ole juonellinen teatteriesitys, vaan konseptia tarkastellaan useasta eri näkökulmasta Pink Floydin musiikin ja videoprojisoinnin kautta.

Pulse pe 18.11. klo 19 Vanaja-salissa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset