Kaupunkiuutiset

Pumppuhuoneeseen etsitään yrittäjää

Sotkanrannan isäntä Pekka Tammela seisoo hieman murheissaan sataman laiturilla.

Venepuoli pyörii mainiosti, mutta alueen yhdeksi vetonaulaksi ajateltu Pumppuhuone ei lähtenyt parissa vuodessa toivottuun lentoon. Nyt hän etsiikin ravintolalle ja sen nurkalla tarjottaville oheispalveluille uutta vetäjää.

– Tässä olisi pystyvälle yrittäjälle hyvät mahdollisuudet, voi tulla valmiiseen pöytään. Ensi kesänä on huhujen mukaan tapahtumapuistoonkin tulossa entistä enemmän säpinää, joten hyvillä palveluilla olisi kysyntää, hän sanoo.

Oivanlaisilla mahdollisuuksilla Tammela tarkoittaa ravintolan ja kesäterassin lisäksi uutukaista minigolfkenttää ja rantasaunaa, jota voivat kaikki halukkaat vuokrata.

Ravintolan seinustalla vedessä keinahtelee myös 30-paikkainen vesibussi Sotka, jonka piti päästä liikenteeseen jo loppukesästä. Nyt se kuitenkin jää odottamaan ensi kevättä ja uusia yhteistyökuvioita, ehkä tulevan ravintolanpitäjän kanssa. Silloin alukseen voitaisiin saada myös anniskeluoikeudet.

– Vesibussi on valmis tuote otettavaksi käyttöön. Sillä olisi ollut kovasti kysyntää jo nyt, Tammela sanoo.

Satamaisännän toiveena on saada Pumppuhuoneesta ennen kaikkea houkutteleva kesäravintola. Lounas saisi pysyä tarjonnassa ja hyvä ruoka pääasiana. Juotavankin pitää riittää, vaikka väkeä olisi tapahtumapuistossa massoittain.

– Satamassa on toistasataa venepaikkaa. Monet omistajat ovat perheellisiä, ja hekin käyttäisivät kyllä alueen palveluja, hän muistuttaa.

Sataman terassikausi alkaa Tammelan mukaan huhtikuussa tai vaikka aikaisemminkin, jos paikan pyörittäjä niin haluaa.

– Pumppuhuoneen yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä minuun heti, Tammela kehottaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset