fbpx
Kaupunkiuutiset

Puolitoista tuntia täyttä toimintaa

Mile 22 on moderni trilleri CIA:n arvostetuimman, mutta vähiten tunnetun yksikön agentista James Silvasta (Mark Wahlberg).

Mile 22

Ohjaus Peter Berg

Rooleissa Mark Wahlberg, Ronda Rousey, Iko Uwais, John Malkovich, Lauren Cohan

Mile 22 on trilleri CIA:n tuntemattoman superyksikön toiminnasta kuvitteellisessa aasialaiskaupungissa. Tarina alkaa kuitenkin jo Yhdysvalloista ja venäläisistä agenteista. He kulkevat koko ajan matkassa aina lähes avoimeen loppuun asti, sillä siinä Mile 22 pirullisesti petaa jatko-osaa.

James Silva (Mark Wahlberg) vetää likaiset työt hoitavaa iskuryhmää, joka etsii varastettua radioaktiivista ainetta. Aasialaiskaupungin poliisi (indonesialainen taisteluspesialisti Iko Uwais) kertoo tietävänsä missä aine on, mutta vastineeksi vaatii turvallisen pääsyn pois maasta. Miehen perässä ovat oman maan turvallisuusviranomaiset ja amerikkalaiset lähtevät hengästyttävään takaa-ajoon kaupungin lävitse kohti odottavaa lentokonetta.

Mile 22 on kuin Jason Bourne -sarja pikamoottori päällä. Elokuvan toisessa tasossa sopivan inhottava Silva antaa lausuntoa ja pohtii työtään, toisessa tasossa ollaan kentällä täydessä toiminnassa. Mile 22 on täynnä kuvia, leikkauksia, monitoreja, vauhtia, tehokasta ja hurjaa väkivaltaa tuplaturbo päällä. Muutama suvanto olisi paikallaan, silti jatko-osaa jo odottelee!

* * *

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset