Kaupunkiuutiset

Puolitoistatuntinen pelimainos lapsille

Emoji-elokuvaOhjaus Tony LeondisÄänirooleissa Aksu Palmèn, Yasmine Yamajako, Antti Pääkkönen, Jorma Uotinen

 

Emoji-elokuva ei ole herättänyt suurta riemua. Syyn ymmärtää erittäin hyvin, sillä niin huono se on. Emoji-elokuva on myöskin suoraan aivan tietylle kohderyhmälle suunnattu ja sitä aliarvioiva. Sukupolvien kuilua ei ylitetä. Elokuvan animaatiojälki on värikästä, mutta juoni, dialogi ja käsikirjoitus ovat tavattoman köykäisiä ja kömpelöitä.

Emoji-elokuvan päähenkilö on Gene, joka on Alex-nimisen pojan kännykässä emojikaupungissa asuva meh-emoji. Koska Genellä on useita ilmeitä, hän saa siitä vaikeuksia. Kyseisessä kaupungissa on muiden ilmeiden näyttäminen kielletty. Rikkurit poistetaan järjestelmästä. Tähän tarvitaan avuksi hakkeria, toisaalla Alex on matkalla tyhjentämään kännykkäänsä.

Jostain syystä tämä kuulostaa jopa mielenkiintoiselta ja voisi ajatella vaikka allegoriaksi, mutta niin ei ole. Emoji-elokuva, koko kurkistus älypuhelimen sisälle on yksinkertaisesti puolitoistatuntinen sovellus- ja mobiilipelimainos lapsille. Olisipa edes kätketty jotain opettavaista. Ohikiitävän hetken kakkaemoji huvittaa.

 

*

 

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset