Kaupunkiuutiset

”Puolivalmisteita ei käytetä”

Vanajantiellä pääpaikkaansa pitänyt hämeenlinnalainen catering-yritys Tasolounas laajensi lounasravintolatoimintaansa Mäkelän alueelle Parolantielle Ainan toimitaloon. Lounasravintola on avoin kaikille asiakkaille.

– Lounastarjonta kunnioittaa asiakkaiden vaatimuksia. Ajatus on palvella aina laatu edellä. Teemme kaiken alusta loppuun itse, emme tarjoile puolivalmisteita, toimipisteen keittiöpäällikkö Matti-Pekka Paappanen vakuuttaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa omassa keittiössä leivottua leipää ja itse valmistettuja ruoka-annoksia hyvistä raaka-aineista sekä säännöllisesti vaihtuvia monipuolisia salaattivaihtoehtoja.

– Tavoite myös on, ettemme kyllästytä asiakkaita päivästä ja viikosta toiseen koko ajan toistuvilla vaihtoehdoilla. Vaihtelevuutta pitää olla, Paappanen sanoo. Hän lupaa kuunnella herkällä korvalla asiakkaiden toiveita – palautetta pitääkin antaa.

Lounastarjoilussa on aina valittavana myös kasvisvaihtoehto.

Uudessa lounaspaikassa on kaikkiaan 80 asiakaspaikkaa, joista 16 sijoittuu erilliseen huonetilaan. Ravintola työllistää kolme henkilöä.

Yrittäjä Jani Bladin vetämä Tasolounas tunnetaan laadukkaista catering-palveluistaan.

– Pitopalvelu on edelleen yrityksen vahva tukijalka, vaikka laajensi lounasravintolatarjontaa. Toinen keittiö edesauttaa merkittävästi myös pitopalvelujen järjestämistä, kun tilaa on valmistaa ruokia aikaisempaa merkittävästi enemmän, Jani Blad kertoo.

Parolantien lounasravintola on avoinna arkisin klo 11–14, Vanajantien ravintola Hämeen Sanomien toimitalossa klo 11–13.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset