Kaupunkiuutiset

Putkaan uusi naistenvaateliike

Suomen kasarmin päävartion putkaan numero 7 avautui viime viikolla uusi naistenvaateputiikki BellAlina.

Oma yritys on ollut hämeenlinnalaisen Teija Pohjolan haaveissa jo miltei parinkymmenen vuoden ajan. Uusi yrittäjä pitää putiikkia päivätyönsä ohella.

– Olen yrittäjäperheen lapsi, ja tiedän mitä yrittäminen on, sosiaalialalla työskentelevä Pohjola sanoo, ja jatkaa:

– Tavallaan tämäkin on sosiaalista työtä, ja pääsen myös tekemään myyntityötä, josta tykkään.

Muutaman neliömetrin kokoinen putka oli aiemmin kukkakaupan käytössä.

– Aloitin yritykseni jo keväällä kotoa käsin. Tuolloin mietin vähän liian pitkään ja tila ehti mennä, nyt tilaisuuteen tarttunut Pohjola kertoo.

Tila vapautui, kun sisustusliike Pop up White sekä kukkakauppa Kukka-Aihe järjestelivät tilojaan tarkoituksenmukaisemmiksi. Sisustusliikkeen yrittäjä Kaisa Mattila sekä kukkakaupan yrittäjä Anne Nylund ovat tyytyväisiä uuteen järjestelyyn.

– Tilat ovat nyt asiakasystävällisemmät, Mattila kuvailee.

– Olen tyytyväinen, että sain kaiken nyt samaan tilaan, Nylund sanoo.

Uudessa putiikissaan Pohjola myy luonnonkuiduista valmistettuja huiveja, mekkoja ja tunikoita. Housuja valikoimassa ei ainakaan tällä haavaa ole. Alun perin Italiasta tuotujen vaatteiden materiaaleina on viskoosia, puuvillaa, silkkiä, pellavaa tai niiden sekoituksia.

– En itse ollenkaan pysty pitämään keinokuituisia vaatteita. Haluan tarjota muillekin mahdollisuuden pukea ylleen luonnonmateriaaleja, Pohjola kertoo.

Jatkossa valikoimaan tulee myös kannuslaisen taiteilijan teoksia ja koruja.

Arkisin liike on avoinna iltapäivisin vaihtelevasti ja lauantaina yleensä klo 10–15. Tietoa aukioloajoista löytyy ovesta ja facebookista.

– Asun tässä lähellä ja minulle voi soittaa, jos haluaa tulla viikonloppuna tai illalla ilmoitettujen aukioloaikojen ulkopuolella ostoksille. Jos olen kotona voin ihan hyvin tulla aukaisemaan ovet, se ei ole minulle ongelma, Pohjola vinkkaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset