Kaupunkiuutiset

Pyyttämö kuuluu nyt myös Xmeal-ketjuun

Grillikahvila Pyyttämö sai keväällä uudet yrittäjät, kun vetovastuun ottivat Jari Suokas ja Heikki Laine. Samalla 10-tien varrella Rengossa sijaitseva perinteinen pysähdyspaikka uusi palvelutarjontaansa, kun siitä tuli uusin jäsen kotimaiseen Xmeal -hampurilaisketjuun. Kesäkahvilana pitkään toimineen Pyyttämön uusien omistajien tarkoituksena on venyttää aukioloaikaa ympärivuotiseksi.

– Jo maisemaltaan tämä on eteläisessä Suomessa sijainniltaan aivan ainutlaatuinen. Kesäajan terassi-ilmeeseen panostetaan jatkossa lisää, pitkän kokemuksen yrittäjätoiminnasta hankkinut kaksikko sanoo.

Pysyvän maiseman oheen aivan uutta on hampurilaisaterioiden mukaantulo palvelutarjontaan. Pyyttämö on nyt uusin lenkki kotimaisen Xmeal- ravintolaketjussa.

Xmeal on kotimainen yrittäjävetoinen hampurilaisravintolaketju. Tuotevalikoima kattaa perinteiset hampurilaisannokset.

– Pyyttämön tilat hieman rajoittavat annostarjontaa, mutta kunnon hampurilaiset ranskalaisineen on listallamme. Peruna on perunaa, liha on lihaa, iso annos on iso annossa ja jätti on jätti, Jari Suokas selvittää.

Hampurilaisten ohella tukevampaa ”rekkamiesruokaa” edustaa perinteinen höyrymakkara, jota ei ole nykypäivänä monestakaan paikasta saatavilla.

– Myynnissä ovat samat tuotteet kuin esimerkiksi Tampereen jäähallin legendaariset makkarat, Suokas jatkaa.

Pyyttämöstä matkamies voi ostaa kotiin tai mökille viemisiksi muun muassa pikkupurtavaa makkarasta alkaen sekä jäätelöä, olutta ja virvoitusjuomia.

Alkukevään grillikahvio on avattu kello 10, mutta vapusta ovet avautuvat jo kello 7 ja ovat iltaan ainakin kello 19:ään saakka avoinna.

– Aukioloaikaa kasvatetaan kysynnän niin vaatiessa. Vuotuinen aukioloaika on tarkoitus laajentaa ympärivuotiseksi, Suokas ja Laine kertovat jatkosuunnitelmistaan.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

8.7.2020

Päivän Hämeen Sanomat

12.7.2020

Fingerpori

comic