Kaupunkiuutiset

Raitakausarihaaste lentopallokaudeksi

HPK:n naisten mestaruusliigajoukkue käynnisti Hämeenlinnan aivan seudulla uudenlaisen kausikorttien myyntikampanjan seuraavalle pelikaudelle. Seura myy kausikorit vain 29 eurolla, jos sitoutuneita ostajia löytyy vähintään 1 000.

Kausikortteja ei tarvitse maksaa ennen kuin tuhannen myydyn kortin raja on rikki.

– Kortin voi hankkia joko seuran nettisivujen kautta tai palauttamalla paperinen ilmoittautumislomake joko Elenia Ateenaan tai Urheilulinnan Kauppakeskus Tavastilassa, toiminnanjohtaja Ville Kalliomäki kertoo.

”Raitakausihaasteella” on ollut hyvä alku, sillä jo maanantaihin mennessä kortteja oli myyty yli 300.

Ville Kalliomäen mukaan ”Raitakasariin” tulee myöhemmin vielä lisäetuja, joita ei tavallisella kertalipulla saa.

Jos kausikorttikampanjassa ei saavuteta tuhannen rajapyykkiä, ei mukaan ilmoittautuneille tule myöskään kustannuksia. Kortin maksamisesta ja sen toimittamisesta omistajalleen kerrotaan tarkemmin

– Näin edullinen kausikortti on todella harvinaisuus. Samalla se käy esimerkiksi yrityslahjaksi asiakkaille, seuran puheenjohtaja Pekka Romo huomauttaa.

– Raitakausikortin ajoissa liikkeelle lähtö kertoo osaltaan myös siitä, että Hämeenlinnassa pelataan naisten huippulentopalloilua myös tulevaisuudessa. Tässä vaiheessa sarjakautta emme tietenkään pysty paljastamaan joukkuetta, mutta se tulee oleman kilpailukykyinen, Kalliomäki vakuuttaa.

Raitakasarihaaste

Naisten Mestaruusliigan kotiotteluiden kausikorttikampanja.

Tavoitteena saada 1000 sitovaa kausikortin varausta.

Kun 1000 varausta saavutetaan, kausikortit myydään 29 euron hinnalla.

Kampanjakausikorttiin ei sisälly määrättyä paikkaa, eikä se ole henkilökohtainen.

Osallistuminen tapahtuu joko HPK/naisten verkkosivuilla http://lentopallo.hpknaiset.fi/ajankohtaista/node/kausarihaaste-2018-2019 tai kirjallisesti.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020