fbpx
Kaupunkiuutiset

Rattijuoppo törmäsi jäätelökioskiin – Ratsiasta karanneesta kaivataan tietoja

Kuvituskuva

Noin 25-vuotias mies törmäsi henkilöautolla jäätelökioskiin aikaisin sunnuntaiaamuna Rengossa. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Myös huumausainepikatesti oli positiivinen ja mies oli määrätty jo aikaisemmin ajokieltoon. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

 

Liikennepoliisin moottoripyöräpartio havaitsi valtatiellä 3 kovaa vauhtia pohjoisen suunnasta lähestyvän henkilöauton. Kaaharille mitattiin nopeus 177 km/h, rajoituksen ollessa 120 km/h. Poliisipartio pääsi kääntymään kaaharin perään keskialueen yli ja tavoitti hänet Linnatuulen paikkeilla. Auto pysäytettiin ja sen kuljettajana toiminut kaksikymppinen, Pohjanmaalta kotoisin oleva mieskuljettaja määrättiin ajokieltoon.

 

Poliisi suoritti rattijuopumusvalvontaa lauantaina noin kello 01:30 Hämeenlinnassa valtatie 3:n pohjoiseen menevien kaistoilla valtatie 10:n rampin kohdalla. Poliisi oli pysäyttänyt autoilijoita puhallutusta varten, kun yksi autoilija yritti välttää puhallusratsiaan joutumisen ja lähti karkuun. Poliisi pyytää kyseisellä hetkellä puhallusratsiaan pysähtyneitä ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 0295 414 222 tai sähköpostiin vihjeet.hame@poliisi.fi.

 

Torstaina illalla Poltinahontien ja Rakuunakadun risteyksessä henkilöauto ja moottoripyörä törmäsivät toisiinsa. Poliisin alustavan selvityksen mukaan henkilöauto oli kääntymässä Rakuunakadulta oikealle, kun moottoripyörä törmäsi auton kylkeen. Moottoripyörällä liikkeellä olleet vuosina 2001 ja 2002 syntyneet naiset loukkaantuivat törmäyksessä, ja heidät toimitettiin sairaalaan. Moottoripyörän kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Poliisipartio tapasi keskiviikkona puolenyön aikaan Hämeenlinnassa Timonkujalla 22-vuotiaan miehen, jonka hallusta löytyi kainalokotelosta teleskooppipatukka. Miestä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta. Mieheltä löydetty teleskooppipatukka oli täyteen mittaansa avattuna 60 senttiä pitkä. Lain mukaan nyrkkirautojen, stilettien ja heittotähtien sekä sähkölamauttimien ja erilaisten sähkö-, teleskooppi- ja jousipatukoiden hallussapito yleisellä paikalla ja yleisellä paikalla olevassa kulkuneuvossa on kielletty.

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset