Kaupunkiuutiset

Rauhallista juhannusta edelsi kuolonkolari

Hämeenlinnassa Valtatie 10:llä Luolalassa tapahtui viime viikon keskiviikkona klo 17 henkilöauton ja yhdistelmän kolari, jossa kuoli yksi henkilö. Tuntemattomasta syystä Hämeenlinnan suunnasta tullut henkilöauto ajautui yhdistelmän keulaan ja kulkeutui törmäyksen voimasta ulos tieltä. Henkilöauton kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla. Henkilöautossa ei ollut matkustajia. Yhdistelmä ajautui törmäyksen seurauksena pellolle, mutta pysyi kuitenkin pystyssä. Yhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Yhdistelmä nostettiin tielle yön aikana. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Hämeen poliisin juhannusaatto oli normaalin viikonloppuyön tapainen tehtävien ja niiden määrän suhteen. Tavalliset poliisitehtävät työllistivät partiota ympäri poliisilaitoksen aluetta, ja lähes kaikkiin tehtäviin liittyi tavalla tai toisella alkoholi.

Poliisipartio pysäytti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 01.50 Hämeenlinnan Iittalantiellä henkilöauton, jonka mieskuljettaja puhalsi 1,6 promillea seulonta-alkometriin. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset