fbpx
Kaupunkiuutiset Renko

Rengon uusi yrittäjä tiesi, minne tulee

Jemina Vanhatalo: "Töihin tullessa on kuin kotiin palaisi."
Jemina Vanhatalo on nauttinut joka hetkestään yrittäjänä entisessä kotikylässään.

Kauneuden ja hyvinvointialan ammattilainen Jemina Vanhatalo avasi Pinni & Body -liikkeen lokakuun alussa Rengonraitin varrelle.

Hän asuu Pirkkalassa, mutta hän halusi perustaa ensimmäisen yrityksensä nimenomaan vanhaan kotipitäjäänsä.

– Tosi hyvin on alkanut, ensimmäiset kaksi viikkoa tupa on ollut täynnä väkeä. Kivasti kyläläiset ovat ottaneet vastaan, ja on ollut mukava tavata paljon tuttuja. Ihana fiilis on ollut, sillä pienessä kylässä porukka on leppoisaa, hän iloitsee.

Vanhatalo kertoo tienneensä, että Rengossa tarvitaan hänen alansa palveluita, sillä kylän keskustassa on ennestään vain yksi kampaamo.

Omassa liikkeessään hän tarjoaa kampaamo-parturipalvelun lisäksi klassista hierontaa ja urheiluhierontaa sekä personal trainer -ohjausta muun muassa ravinto- ja treeniohjelmiin.

Tuore yrittäjä tekee myös kotikäyntejä etenkin niiden luona, jotka haluavat hierontaa tai henkilökohtaista ohjausta. Hiuksiakin hän pystyy käynneillä leikkaamaan, mutta niiden värjääminen voi olla jo hankalampaa.

– Alun perin ajattelin, että parturipalvelua kysyttäisiin eniten, mutta se onkin ollut fifty-fifty. Esimerkiksi hieronta on ollut suosittua, hän kertoo.

Pankkitalossa sijaitseviin yrityksensä tiloihin Vanhatalo on tyytyväinen, sillä huoneistoon mahtuu erillinen hierontahuone sekä keittiö ja sosiaalitilat. Hän on panostanut myös sisustukseen, sillä pienet yksityiskohdat kiinnittävät huomion viihtyisyydellään.

– Haluan tulla töihin niin, että tunnen tulevani kotiin, hän hymyilee.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset