Kaupunkiuutiset Renko

Rengossa perhekahvilan puistotreffit ovat lapsiperheille tärkeä kohtaamispaikka

MLL:n Rengon yhdistys järjesti heinäkuussa lastentapahtuman, jossa olivat muiden mukana Heidi Ruuska (vas.), Hannakaisa Pappila, Ursula Mathlein, Mirva Pääkkönen, Marjo Gustafsson ja Heidi Eronen.

Kesän aikana Riitamäen puiston leikkipaikalla kokoontui aikuisia ja lapsia yhteiseen perhekahvilaan. Toiminnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliiton Rengon yhdistys.

Kahvilasta tuli tärkeä kohtaamispaikka lapsiperheille, ja kesän aikana puistotreffeillä kävikin yhteensä 48 aikuista ja 80 lasta. Samalla leikkipuiston uudet välineet pääsivät heti ahkeraan käyttöön.

MLL:n Rengon yhdistys sai tavarataloyritykseltä lahjoituksena hiekkaleluja ja kokosi niistä aarrearkun renkolaisten lapsiperheiden käyttöön. Talveksi lelut viedään sisälle säilöön, ja keväällä ne otetaan taas takaisin leikkeihin.

Vapaaehtoisten varassa

Puistokahvilan järjestäminen on onnistunut vapaaehtoisten perhekahvilaohjaajien ansiosta. He ovat keittäneet kahvit treffeille saapuneille ja pakanneet heille piknikeväät. Lisäksi ohjaajat ovat kutsuneet lapsiperheitä mukaan sosiaalisessa mediassa. Ilman vapaaehtoisten panosta toimintaa ei olisi voitu käynnistää.

Rengon yhdistyksen väki toivottaa kaikki uudetkin vapaaehtoiset tervetulleeksi mukaan ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa renkolaisten lapsiperheiden hyväksi. Tornin alla kirpputorilla on lisätietoa yhdistyksen vapaaehtoistyöstä.

Mukaan voi liittyä vaikkapa kevät- ja syyskokouksessa, joka pidetään 17. marraskuuta kello 12 Savannissa Rengonraitti 18:ssa. Syksyn tullen myös perhekahvila jatkaa sisällä Savannissa. Ajankohdasta yhdistys ilmoittelee lisää Facebook-sivuillaan.

Uusin Kaupunkiuutiset

21.10.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

22.10.2020