Kaupunkiuutiset

Reskafestareilla rokkia, poppia ja iskelmää

Hämeenlinnassa järjestettävän Reskafestarin lavalle nousevat tänä vuonna Kalle Päätalo, Anniina Mattila, Halavatun Papat, Lee Wings sekä Acoustic Hobbits. Tapahtuma järjestetään 25.–26.7. kymmenennen kerran.

Hämeenlinnan Raatihuoneenkadulla eli Reskalla järjestettävä Reskafestari kokoaa yhteen monipuolisesta musiikista kiinnostuneet kesänviettäjät. Kaksipäiväisen ilmaistapahtuman tämänvuotisiin artistikiinnityksiin kuuluu niin pop- ja rock-osaston kuin iskelmätaivaankin kotimaisia tähtiä.

Perjantaina lavan valtaavat suomirockin suurlähettiläs Kalle Päätalo ja Leevi & The Leavingsin tuotantoon erikoistunut LeeWings sekä lauantaina laulavasta siskoskatraasta tunnettu iskelmätähti Anneli Mattila ja huumorihumpalla villiinnyttävä Halavatun Papat. Molempina päivinä festarikansaa viihdyttää myös cover-duo Acoustic Hobbits.

– Tämän vuoden kattaus on kova. Pohdimme artisteja pitkään, jotta saisimme musiikista mahdollisimman monipuolista. Kaikille jotain tuttua ja mukana laulettavaa, unohtamatta tietenkään kunnon bilemusiikkia, jota artistien välissä tarjoilevat DJ:t. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, lupaa tapahtuman tuottaja Mikko Hammar.

Ulkoilmatapahtuma kestää molempina päivinä puolille öin. Alueelle on vapaa pääsy ja ikäraja on 18 vuotta. Tapahtuman järjestää Ravintola Villisika ja Restamax Oyj.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset