Kaupunkiuutiset

Riehumista, riitelyä ja ylinopeutta

Noin 40-vuotias mies riehui yksityisasunnossa rikkoen ja sotkien paikkoja Hämeenlinnassa Karhitieltä maanantaina noin kello 21.30 aikoihin. Asunnon haltija oli päässyt asunnosta pois ja mies oli jäänyt asuntoon. Partion tullessa paikalle oli mies ehtinyt jo poistua asunnosta mutta, hetkisen kuluttua tuli lähistöllä sijaitsevasta kaupasta ilmoitus, jonka mukaan sinne on tullut mies henkilö, joka rikkoo siellä hyllyjä sekä lasipulloja. Mies oli myös heittänyt pullolla kaupan myyjää, joka oli saanut juuri ja juuri väistettyä pullon. Partio otti kiinni päihtyneen riehujan ja toimitti hänet poliisilaitoksen kiinniottotiloihin rauhoittumaan. Tarkasteltaessa miehen tekemää tuhoa sekä asunnossa että kaupassa, havaittiin vaurioiden olevan sen laajuiset että, miehelle lankeaa riehumisestaan muhkea lasku. Tekoja tutkitaan tällä hetkellä vahingontekona, törkeän pahoinpitelyn yrityksenä ja törkeänä vahingontekona.

Noin 40-vuotias pariskunta riitaantui asunnossaan Hätilän kaupunginosassa sunnuntaina päivällä. Pariskunta oli käynyt toisiinsa käsiksi sillä seurauksella, että mies sai naarmuja kasvoihinsa ja nainen ruhjevammoja. Poliisi tutkii asiaa molempien osalta pahoinpitelynä.

Poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 152 kilometriä tunnissa 100 km/h nopeusrajoitusalueella Hattelmalan kohdalla valtatiellä 3 lauantaina iltapäivällä. 45-vuotias mies oli matkalla pohjoisen suuntaan ja tapahtuma-aikaan oli runsaasti muuta liikennettä. Kyydissä miehellä oli kaksi matkustajaa. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset