Kaupunkiuutiset

Riemukas elokuvatapahtuma lapsille

Lasten Kino -elokuvatapahtuma järjestetään lauantaina 2.4. klo 9–15 Kino Tervakoskessa ja koko Tervakosken Seuratalolla. Erityisesti lapsiperheille suunnatun riemukkaan tapahtuman ohjelma kietoutuu nimensä mukaisesti elokuvien ympärille. Tapahtumaohjelmaan sisältyy perinteisten elokuvanäytösten lisäksi myös hauskaa ja monipuolista oheispuuhaa.

Kino Tervakosken 256-paikkaisen elokuvasalin valkokankaalla pyörii päivän mittaan niin uutuuselokuvia kuin vähän vanhempiakin lasten suosikkeja.

Perheen pienimmille on tarjolla heti tapahtumapäivän aluksi Ellan ja Aleksin Yllätyssynttärit -musiikkianimaatio (2011), jonka jälkeen nähdään seikkailuelokuva Soppalinnan Salaseura sekä Disneyn uusi animaatioelokuva Zootropolis – eläinten kaupunki. Lisäksi päivän aikana nähdään kotimaiset lyhytelokuvat ”Gorilla”, ”Kosminen Kulkuri”, ”Päivänsankari”, ”Supermään”, ”Treenilaji” sekä ”Veeti ja pavunvarsi”.

Elokuvien ohessa tarjolla on Stuntman-temppula, Sankarit esiin -puuhapaja ja Pompotin ruokakoju.

Koko päivän leffapassit maksavat 8 euroa, yksittäisiin elokuvanäytöksiin saa lippuja 0–5 eurolla. Temppulaan ja puuhapajaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestää Janakkalan kunta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset