fbpx
Kaupunkiuutiset

Roctum ei ole vain bändi

Reipasta rokkikukkoilua ja likaisia soundeja on luvassa ensi lauantaina Suistossa, kun lavalla melskaa paikallinen Roctum. Tämä viiden omalaatuisen persoonan supersankarikokoonpano ottaa jokaisen vaikka väkisin mukaansa räjähtävän rockin sekä teatraalisen shown maailmaan ja takaa kuulijalle kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Kun Roctum soittaa heavyn ja punkrockin ilosanomaansa, lavalla tapahtuu kaikkea maan, meren ja avaruuden välillä. Luvassa on verta, ilmapalloja ja vessapaperia toimitettuna pilke siläkulmassa, mutta täysin tosissaan.

Yhtyeen solisti ja keulakuva on karismaattinen Stunk Man, joka pitää huolen, ettei kukaan ylesiöstä jää kylmäksi. Tuliset kitarasoolot tykittää Zikk Brutal, bassossa on neroutta hipova Banana Boy ja kannujen takana istuu (jos istuu) The Beast.

Ehtoon aikana esiintyy myös L.A.M.F, joka oli oli 1990-luvulla yksi suosituimpia ja toisaalta eniten ärtymystä herättäneitä suomalaisia punkbändejä. Yksi yhtyeen suurimpia hittejä oli kappale Kotikulmat. Punkrokkia 70-luvun lopun hengessä soittava bändi kyseenalaisti kappaleissaan punkkareiden asenteita sekä toimintaa tolkullisuuden ja herätti näin ollen ristiriitaisia tuntemuksia genren faneissa.

Illan avaa paikallinen “spurgumetallia” soittava Lihamylly.

Roctum, L.A.M.F. ja Lihamylly la 5.8. Suistossa.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset