fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Rotaryklubi teki lahjoituksen ja kuoronjohtaja sai jäähyväiskonsertin, mutta kuka oli vuoden Ottopoika?

Lahjakirjan vastaanottotilaisuudessa apulaisosastonhoitaja Tero Rajala (vas.), vs. johtajaylilääkäri Merja Vainio, nuorisopsykiatrian ylilääkäri Tiina Tuominen sekä Vanajaveden rotaryklubista presidentti Seppo Kivinen, Anne Nieminen ja Marita Tuomi. Kuva: -
Lahjakirjan vastaanottotilaisuudessa apulaisosastonhoitaja Tero Rajala (vas.), vs. johtajaylilääkäri Merja Vainio, nuorisopsykiatrian ylilääkäri Tiina Tuominen sekä Vanajaveden rotaryklubista presidentti Seppo Kivinen, Anne Nieminen ja Marita Tuomi. Kuva: -

Hyväntekeväisyys ja avustustoiminta ovat Vanajaveden Rotaryklubin sydämenasioita. Erityisesti lapset ja nuoret ovat yksi tärkeistä klubin avustuskohteista. Tänä vuonna klubi lahjoitti lahjakirjan Kanta-Hämeen keskussairaalan nuorisopsykiatrian osastolle. Nyt saatu lahjoitus on kohdennettu nuorisopsykiatrisen avotyön ryhmämuotoisten hoitojen tukemiseen ja toteuttamiseen.

 

 

Ajattomat-kuoron kevätkonsertti oli samalla kuoron johtajan Tapio Tsokkisen jäähyväiskonsertti.

Ajattomat-kuoro hyvästeli johtajansa laulaen

“Uudelleen jos luokses tulla voisin” lauloi Kansallisten seniorien Ajattomat-kuoro kevätkonsertissaan täydelle VPK:n salille. Konsertti oli samalla kuoron johtajan Tapio Tsokkisen jäähyväiskonsertti, jonka ohjelmaan hän oli valinnut itselleen läheisiä lauluja.
Tapio Tsokkisen musiikkiura alkoi jo 15-vuotiaana sotilassoittajana, myöhemmin hän johti muun muassa Panssarisoittokuntaa 30 vuotta ja oli ennen eläkkeelle siirtymistään Puolustusvoimien ylikapellimestari. Ajattamat-kuoroa hän johti 19 vuotta.

 

Arto Alaspää valittiin vuoden Ottopojaksi

Ilmari Kiannon perinneyhdistys Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta K.H.P.V. Hämeenlinna on valinnut vuoden 2019 Ottopojakseen toiminnanjohtaja emeritus, muusikko Arto Alaspään. K.H.P.V:n Hämeenlinnan puheenjohtaja Bacchus Primus Inter Pares Kari Viitamäki mainitsi puheessaan Arto Alaspään olevan hutikkaa aiheuttavien aineiden kohtuullinen käyttäjä, Bacchuksen nöyrä palvelija, nautintojen mestari, joka ei lasiin sylje, eikä hutikassa pöydän alle karkaa. Hämeenlinnalainen Alaspää on tehnyt pitkän uran ÄKT ry:n toiminnanjohtajana sekä osallistunut laulajana ja trumpetistina 1800:n levytykseen. Alaspää 20. hämeenlinnalainen Ottopoika.
Scandic Aulangolla pidetyssä arvokkaassa juhlassa Ottopojalle luovutettiin perinteiseen tapaan Ilmari Kiannon kirja K.H.P.V. vuodelta 1925, Ottokahva ja Nimityskirja. Oton päivästä alkoi varsinainen Ottoviikko, joka päättyi tiistaina 23.4.2019 Yrjön päivään.
Valtakunnan tason Ottopojaksi valittiin toimittaja Peter Nyman.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset