Kaupunkiuutiset

Rugbyn intensiivikurssi starttaa

Linna Rugby Club järjestää 4. ja 7. kesäkuuta ilmaisen Rugby Boot Campin, jossa tutustutaan nopeasti mutta turvallisesti lajiin.

Intensiivikurssin kautta on mahdollisuus liittyä joukkueeseen ja päästä mukaan seuran joukkueiden peleihin jo tänä kesänä.

Seura hakee liikuntaa aiemmin harrastaneita, treenaamista pelkäämättömiä henkilöitä. Esimerkiksi joukkuelajit ja kamppailu-urheilu antavat hyvän pohjan rugbykunnolle. Mitään varsinaisia vaatimuksia ei uusille pelaajille ole, eikä ketään merkitä ottelukokoonpanoon, ennen kuin perustietämys ja -osaaminen lajista on riittävä.

Harjoitukset järjestetään klo 18.30 alkaen Pullerin kentällä Elenia-areenan vieressä. Varusteiksi tarvitaan säänmukaiset vaatteet, lenkkarit tai nappikset ja vesipullo. Hammassuojat kannattaa ottaa mukaan, mutta eivät ole pakolliset.

 

Linna Rugbyn miesten joukkue pelaa lajin 1. divisioonaa, jonka runkosarjassa on kymmenen ottelua touko-syyskuussa. Naisten joukkue tekee yhteistyötä helsinkiläisseura Warriorsin kanssa, ja Linnan pelaajilla on mahdollisuus osallistua yhteisjoukkueessa SM-sarjaan.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/470343116730291/

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset